середа, 09 серпня 2017 15:01

Житловий комплекс "Сімейний Люкс" зробить Черкаси привабливішими

У Черкаси йдуть інвестиції. Не тільки з області, а й з інших регіонів країни. Великі будівельні компанії стоять в черзі аби отримати дозвіл на будівництво. А це значить, наше місто стає привабливим і перспективним.

 

– На вулиці Героїв Дніпра зводять житловий комплекс "Сімейний Люкс", – каже жителька міста 48-річна Лариса Гаврилова. – Всі будинки – найвищої якості: сучасні, красиві й елегантні. Не чула жодних скандалів, пов'язаних із забудовником. Житло здають достроково, люди шикуються в чергу на купівлю квартир саме цієї фірми.

"Сімейний Люкс" значиться в числі забудовників, яким виконком міської ради надав дозвіл на забудову Митниці (мікрорайон міста на узбережжі Кременчуцького водосховища. - ГПУ).

– Я дивуюся з наших людей і наших депутатів, – каже черкасець Сергій Меленчук. – Доки все стоїть захланне – старі хрущовки, закинуті пустирі й зарості на них – їх усе задовольняє. Як тільки приходить будівельник, який облагороджує територію, будує красиве житло із сучасних матеріалів і, що найголовніше, пропонує дешеві квартири – починаються інтриги. Мовляв, забудовники перекриють доступ до Дніпра , знищать рекреаційну зону. Це брехня. Можна переглянути історію цього забудовника. Ніде й ніколи вони не перекривали доступ до річки простим людям. Прохід до Дніпра буде вільним, без будь-яких обмежень. Єдине, що зміниться – замість закинутих джунглів постане цілком європейська інфраструктура.

 

Сергій каже, багато його знайомих із Черкаської області купують квартири саме в цього забудовника.

– Стало модно купувати дітям житло в Польщі. Таким чином інвестують в чужу економіку. У Черкасах, слава Богу, навпаки. Люди із міст і сіл області купують житло, вкладаючи гроші в інфраструктуру міста, роблять його по-європейському привабливим і оригінальним. Невже краще нічого не будувати й мовчки споглядати, як занепадає твоє місто? Таких прикладів можна навести безліч серед українських міст на Сході держави. Якщо знаходяться люди, які прикрашають наше місто, треба радіти. Навіть у благополучній Америці є міста, що перетворюються на пустки. Приміром, колишня автомобільна столиця Детройт. Мерія усіляко заманює інвесторів, а вони не йдуть. Громаді Черкас треба бути мудрішою і далекогляднішою. Доки буде попит на житло – місто розвиватиметься.

Житловий комплекс "Сімейний Люкс" зводять з високоякісних будівельних матеріалів. Забудовник пропонує покупцям панорамні вікна. Прибудинкові території комплексу озеленені та зі смаком оздоблені https://www.facebook.com/simejnyjlux/.

 

За інформацією звертатись за тел.(096) 695 05 04, (066) 695 05 04

Декларація про початок виконання будівельних робіт № ЧК 083163621827 від 27.12.2016 року.

Ліцензія № 21-Л від 06 червня 2016 р. видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

Зараз ви читаєте новину «Житловий комплекс "Сімейний Люкс" зробить Черкаси привабливішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі