четвер, 17 жовтня 2019 12:08

Зберегти німецьку якість і не переплачувати - де зробити якісну діагностику автомобіля

Вибираючи марку автомобіля ми часто стикаємося з проблемою завищених цін на обслуговування. Багато автовиробників включають у вартість ціну ремонту після закінчення гарантійного терміну, тим самим підбиваючи терміни окупності власних проектів. Для серійного виробництва процентне співвідношення становить 30%. Це означає, що потенційно кожен дилерський центр спробує заробити на вас 30% від вартості купленої машини.

  Для повної діагностики і купівлі вантажівки зовсім необов'язково звертатися до офіційних постачальників і представників концерну
Для повної діагностики і купівлі вантажівки зовсім необов'язково звертатися до офіційних постачальників і представників концерну

Для повної діагностики і купівлі вантажівки зовсім необов'язково звертатися до офіційних постачальників і представників концерну.

Stocars пропонує професійну діагностику автомобіля у будь-який період року.

Розборка МАН для серійних моделей набагато вигідніше, як для клієнтів, так і для бізнесу в цілому. Stocars спеціалізується на даній марці, і вони знають буквально кожен гвинтик в пристрої. Завдяки такому підходу кожен, хто звернувся в Stocars гарантовано отримав кваліфіковану допомогу у вирішенні будь-якого питання, пов'язаного з вантажними машинами.

"Купував нову вантажівку. Для повної гарантії викликав виїзних експертів Stocars. Хлопці вивчили повну історію авто-донора на предмет серйозних подій, умов зберігання та використання. Крім того дізналися відгуки водіїв і станцій техобслуговування", - розповідає Ігор Білик з Києва.

Stocars завозить тільки європейські збірки й власноруч проводить повну діагностику стану всіх функціональних вузлів, як при купівлі, так і після повного демонтажу, розглядаючи кожну складову окремо. В процесі перевірки проводиться як звичайний зовнішній огляд і пошук несправностей, так і глибокий аналіз з допомогою тестових стендів. Ви отримуєте тільки кращу оригінальну якість за ціну б/у виробу.

"Ми гарантуємо якість і оригінальність походження вузла, даємо інформацію про поточні робочі характеристики з повною відповідністю реальному стану. Крім того надаємо тільки актуальну інформацію про походження і стан систем. Самі перевіряємо їх працездатність. Постійні клієнти для нас – пріоритет обслуговування", - кажуть менеджери компанії Stocars.

Stocars безперервно поставляють нові партії з-за кордону. Менеджери завжди в курсі будь-якого нового надходження, і зорієнтують про всі можливі варіанти на вибір в телефонному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Зберегти німецьку якість і не переплачувати - де зробити якісну діагностику автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі