пʼятниця, 01 листопада 2019 12:54

Запустили новий офіційний сайт Мережі туристичних комплексів Відпочинок 365

  Відпочинок 365 оголосила про появу нової офіційної версії сайту
Відпочинок 365 оголосила про появу нової офіційної версії сайту

Мережа туристичних комплексів Відпочинок 365 оголошує про появу нової офіційної версії сайту. Тепер усі актуальні пропозиції, що стосуються готелів і тижневих турів, зібрані на одному майданчику. Вибрати напрям, забронювати місця, дізнатися детальну інформацію стало ще простіше і зручніше.

На сайті представлены чотири готелі, які складають загальну мережу: "Трускавець365", "Ворохта365", "Київ365", "Черкащина365". Вони знаходяться в різних куточках нашої країни. Різнопланове місцерозташування дозволяє підібрати найбажаніший варіант проведення часу. Об'єднує їх чудовий сервіс і робота за концептом "все включено".

"Трускавець 365" – це санаторно-туристичний комплекс, розташований в самому центрі знаменитого міста-курорту. Відвідувачів чекають на вибір 140 комфортабельних номерів рівня три зірки. Є власний міні-бювет, кафе з системою харчування "шведський стіл".

Також кабінети лікаря-терапевта, косметолога, стоматолога, масажиста. Лікувально-оздоровчий напрям прекрасно поєднується з пізнавально-активним. Щоденні екскурсії, сходження, походи, прогулянки є частиною тижневого туру. Зимою любителів лижного відпочинку чекають гірськолижні курорти, розташовані недалеко від готелю.

"Ворохта 365" – тризірковий готель, який знаходиться в однойменному містечку в Івано-Франківській області. Його вдала локація ідеальна для активного відпочинку. Поруч розташована нова гірськолижна траса і трампліни. У 10 км – Говерла (найвища гора на території України). У 18 км – популярний гірськолижний курорт "Буковель". Готельні номери відрізняються затишними інтер'єрами з використанням дерева в обробці. При готелі подаються дуже смачні страви місцевої кухні, які готують на чистій джерельній воді.

"Київ 365" – це четиризірковий готельний комплекс. Він гостинно відкриває свої двері тим, кого чекають важливі справи або ж приємні вихідні в столиці. Готель має зручну локацію: знаходиться в тихій приміській зоні з розвиненою інфраструктурою. Недалеко повітряні ворота "Жуляни". Пропонуються сучасні номери з високим рівнем комфорту.

Також до послуг постояльців: кафе, бар, неоплачувана парковка для персонального авто, масажний кабінет, кімнати для ділових зустрічей, конференц-зали. Унікальна пропозиція: безкоштовний трансфер від/до вокзалу/аеропорту, безкоштовне переміщення по місту автомобілями готелю.

"Черкащина 365" – туркомплекс, який підкуповує своєю близькістю до природи та історичних пам'яток. Його місцезнаходження – старе українське село Думанці. Поруч – Чигирин, Черкаси, Умань, Холодний Яр, Моринці. Відпочивальників чекають комфортні номери 3 зірки і харчування з національним колоритом за системою "шведський стіл".

На оновленому офіційному сайті також наявна детальна інформація про семиденні тури, які організовує Відпочинок365. Кожен з них – справжня пригода з пізнавальними екскурсіями, активним дозвіллям і абсолютним релаксом.

Адреса нового сайту - tur365.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Запустили новий офіційний сайт Мережі туристичних комплексів Відпочинок 365». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі