пʼятниця, 14 квітня 2017 16:02

Записатись на прийом до лікаря? - Вам на Doctora.ua

Вибрати лікаря і записатися до нього на прийом можна не виходячи з дому. Doctora.ua - онлайн-сервіс пошуку і запису до потрібного фахівця. Швидко. Надійно. Якісно. Детальніше про інтернет-сервісі розповість генеральний директор Doctora.ua Денис Козиков.

 

- Чому саме медична тематика?

- Ми побачили, що більшість людей при виборі доктора або медичних установ відразу ж починає моніторити в Інтернеті відгуки, і створили спеціальний медичний ресурс, який буде їм в цьому допомагати.

- В чому особливість сервісу Doctora.ua?

- За допомогою інтернет-сервісу записи до лікаря Doctora.ua спрощується взаємодія докторів з пацієнтами. Ми співпрацюємо з більше 3000 лікарями, 600 клініками і 200 діагностичними центрами, які довіряють нам. Це дуже зручна послуга для самих пацієнтів, яким пропонуються тільки кращі клініки і фахівці. Для цього потрібно просто зайти на сайт https://doctora.ua/, вибрати лікаря і записатися на прийом.

- Пропозиція дуже цікаве, але що робити людині, яка і сам не розуміє, до якого лікаря потрібно записатися?

- Такі ситуації теж бувають. Для цього у нас з 8.00 до 20.00 працює call-центр. Експерти call-центру докладуть максимум зусиль і підберуть фахівця, медичний заклад, який підійде саме вам. З огляду на скарги на стан здоров'я, місце розташування і побажання до конкретного лікаря (необхідний досвід роботи, цінова палітра) або клініки. Крім того, вони зорієнтують, як дістатися до медичного закладу або викличуть вам лікаря додому.

- В чому цінність сервісу Doctora.ua?

- Wінності даного медичного ресурсу - це, безумовно, турбота. Ми дбаємо і про наших партнерах - лікарів, медичних центрах і про людей, які користуються онлайн-сервісом записи до лікаря. Полягає це не тільки в тому, що вони економлять свій час, але і в тому, що ми постійно оновлюємо інформацію про лікарів, клініках, послуги, ціни. Крім того, оператори нашого call-центру збирають відгуки про професіоналізм лікаря, якість обслуговування, загальну атмосферу в клініці. Тому, кожен бажаючий може зайти на сайт і прочитати неупереджені відгуки інших людей про медичний персонал, клініках, які допоможуть зробити вибір і йому. Це не "суха" довідкова інформація, а реальні дані.

Зараз ви читаєте новину «Записатись на прийом до лікаря? - Вам на Doctora.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі