четвер, 10 березня 2022 15:57

Чи вигідний кредит під заставу квартири

Чи вигідний кредит під заставу квартири
Позику під заставу квартири може отримати кожен

На покупку нерухомості, оплату навчання чи відкриття своєї справи потрібні великі гроші, але відкладати чи позичити у знайомих виходить не завжди. Найкращий спосіб реалізувати свою мрію – оформити кредит під заставу квартири!

Вигідні кредитні умови, низька процентна ставка та зручний графік оплат – ось головні переваги кредитування під заставу. Вам не потрібно збирати довідки на роботі, а лише оформити заявку та отримати гроші на руки.

Особливості кредиту під заставу квартири

Позику під заставу квартири може отримати кожен. Важливо, щоб нерухомість була у нормальному стані, а позичальник мав документи, що підтверджують право власності. Від стану квартири залежить сума кредиту.

Квартиру не потрібно переписувати на третю особу або виселяти родичів – позичальник залишається власником, а родичі можуть і надалі проживати тут.

Якщо немає власної квартири, можна домовитись зі знайомими. Кредитні організації дозволяють оформляти кредити під заставу нерухомість родича чи знайомого. Але при цьому необхідно отримати офіційний дозвіл від власника. Зобов'язання щодо кредиту можна розділити.

Щоб оформити кредит під заставу квартири, потрібно пройти чотири невеликі етапи:

1. Подати заявку до кредитної компанії.
2. Зібрати пакет документів: паспорт, ІПН, техпаспорт нерухомості, документи, що підтверджують право власності.
3. Пройти оцінку нерухомості.
4. Підписати договір та отримати гроші на руки.

Після позитивного рішення гроші надходять на рахунок – відбувається це у 95% випадків, і відмови зустрічаються дуже рідко.

Позичальник повинен щомісячно вносити платіж: сума платежу визначається у кредитному договорі. При цьому кредит можна погасити достроково без жодних комісій та штрафів.

Чому кредит під заставу квартири вигідний

Головна перевага кредиту під заставу квартири – це простота оформлення. Наприклад, щоб отримати кредит у https://capital-invest.com.ua/, достатньо мінімального пакету документів. Заявка розглядається протягом доби. Відсоток відмови мінімальний. Такий кредит доступний, навіть якщо у вас немає офіційного доходу: сезонна робота, якщо ви - фрілансер, пенсіонер чи домогосподарка.

Термін кредитування більший, ніж у споживчому кредиті, тому розмір платежу менший. Низька процентна ставка та велика сума грошей – ось те, що відрізняє кредит під заставу від інших видів кредитування. Отримати споживчий кредит на великі суми складно, а в цьому випадку кредитор має гарантію повернення грошей у вигляді нерухомого майна та практично ніколи не відмовляє. Навіть люди з поганою кредитною історією мають шанс оформити кредит під заставу квартири. Це простий та дієвий спосіб погасити борги та впоратися з фінансовими труднощами!

Зараз ви читаєте новину «Чи вигідний кредит під заставу квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі