понеділок, 12 грудня 2016 14:44

VIS-À-VIS - професійна розробка інтернет-проектів будь-якої складності

 

Компанія "VIS-A-VIS" була заснована в 2003 році і за 13 років роботи змогла успішно зарекомендувати себе: інноваційним підходом, надійністю, своєчасністю виконання поставлених завдань.

Основні напрямки діяльності:

Розробка сайтів - якщо ви плануєте збільшити рентабельність вашої компанії, залучити нові інвестиції або тільки плануєте вийти на ринок, ми готові надати вам допомогу на кожному етапі життєвого циклу розробки - від створення концепції до консалтингу та технічної підтримки.

Ми маємо багатий досвід і є експертами в створенні веб-додатків для цілої низки галузей серед яких:

- електронна комерція,

- банківська сфера,

- державні інформаційні портали,

- ресторанний бізнес тощо;

Тестування і перевірку якості продукту – за допомогою поєднання ручного і автоматизованого тестування, наші фахівці здійснюють перевірку на кожному етапі розробки, з метою забезпечити високу якість кінцевого продукту і надати клієнту очікуваний результат;

SEO-просування - комплекс заходів по просуванню сайту в ТОП пошукових систем, по ключових запитах користувачів. Що в підсумку призводить до зростання відвідуваності і продажів.

Контекстна реклама - цілеспрямована форма реклами, яка відображає рекламні оголошення грунтуючись на вмісті сторінки. У поєднанні з SEO заходами покращує показники ROI - фінансового коефіцієнта, що ілюструє рівень прибутковості або збитковості бізнесу;

Маркетинг в соціальних медіа (SMM) - є однією з форм інтернет-маркетингу, який використовує в якості інструменту соціальні мережі. Метою SММ є створення контенту, яким користувачі будуть ділитися з в соціальних мережах, щоб допомогти збільшити впізнаваність бренду компанії і розширити клієнтську базу.

Технічна підтримка та забезпечення безпеки - повне технічне обслуговування сайту, з метою забезпечення безпеки та актуальності ресурсу.

У фокусі нашої уваги - захист від шкідливих програм, в тому числі за допомогою автоматичної системи виявлення вторгнень; виявлення зломів з подальшим негайним очищенням системи, постійне та регулярне резервне копіювання.

Наша увага зосереджена на тому, щоб ваш бізнес розвивався швидко і ефективно.

Зараз ви читаєте новину «VIS-À-VIS - професійна розробка інтернет-проектів будь-якої складності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі