вівторок, 02 березня 2021 12:20

Відомий український виробник пристроїв електрозахисту "Новатек-Електро" зміцнює позиції на міжнародному ринку

Український розробник і виробник пристроїв захисту для електроустаткування "Новатек-Електро" зайняв міцну позицію на світовому ринку. Його вироби користуються попитом в промисловому та житловому секторі, у вітчизняних й іноземних компаній. Офіс і виробничі площі розташовані в Одесі. Товарна продукція постачається на чотири континенти для понад 20 країн.

  Усі вироби "Новатек-Електро" мають міжнародне маркування СЄ, що підтверджує їх екологічну безпеку
Усі вироби "Новатек-Електро" мають міжнародне маркування СЄ, що підтверджує їх екологічну безпеку

Свою діяльність компанія почала в 1998 році, коли промисловість України потребувала надійних реле напруги, контролерів, таймерів, іншого захисту електричного обладнання та мереж. Пізніше виробник налагодив виготовлення устаткування для побутового використання.

Протягом всього часу розробники компанії вдосконалюють існуючі та розробляють нові, ще більш функціональні й ефективні прилади.

У 2017 році сталися дві визначні події. Керівник компанії Олександр Богачов отримав метрологічний Сертифікат відповідності для аналізатора мережі, який фіксує показники зі швидкістю 1 мс. Тоді ж компанія отримала Диплом переможця Національного Конкурсу Industry 4.0 Ukraine в номінації "Вітчизняний продукт року".

"Новатек-Електро" володіє Сертифікатом системи управління якістю, Сертифікатом ISO 9001:2009, численними деклараціями відповідності якості продукції ДСТУ. Всі вироби мають міжнародне маркування СЄ, що підтверджує їх екологічну безпеку. Компанія прагне виробляти продукцію, яка за якістю подібна світовим брендам.

Сьогоднішній асортимент виробника максимально покриває потреби промисловості. Він включає 23 категорії комутаційних, захисних, облікових електротехнічних приладів. Випускаються електромеханічні відсікачі напруги, контролери, стабілізатори та інтелектуальні електронні системи, що виконують дистанційний облік і контроль.

Продукція випускається під трьома ТМ:

• "Новатек-Електро" – автоматика для промислових та побутових мереж.
• Volt Control – інтелектуальні системи для житла.
• Overvis – системи диспетчеризації управління через веб-браузер і Wi-Fi.

Серед найбільших споживачів електротехнічного обладнання – ДТЕК, "Запоріжсталь", "Укрзалізниця", "Київстар", французька Schneider Electric, німецький Siemens.

  Усі вироби "Новатек-Електро" мають міжнародне маркування СЄ, що підтверджує їх екологічну безпеку
Усі вироби "Новатек-Електро" мають міжнародне маркування СЄ, що підтверджує їх екологічну безпеку

Особливо слід відзначити власну розробку компанії – хмарну диспетчерську www.overvis.com з безкоштовним доступом для покупців. Інженери поєднали апаратні рішення та web-технології. Таким чином, вони створили серверне рішення для web-диспетчеризації і серію стандартизованого обладнання для виконання частих завдань підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Відомий український виробник пристроїв електрозахисту "Новатек-Електро" зміцнює позиції на міжнародному ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі