вівторок, 12 жовтня 2021 13:50

Вибір місця для проведення Новорічного корпоративу в Києві

Кожен грамотний керівник проявляє турботу до своїх підлеглих. Одним з важливих моментів вважається проведення Новорічного корпоративу. Новий Рік - дивовижне, чарівне, казкове свято. Хочеться, щоб захід не був нудним, і для співробітників став черговою "зобов'язалівкою". Він повинен бути яскравим, незабутнім. Це не просто вечірка, а справжнісінький захід з тімбілдінгу, основна мета якого полягає в згуртуванні колективу.

  До питання організації новорічного корпоративу потрібно підійти відповідально і професійно
До питання організації новорічного корпоративу потрібно підійти відповідально і професійно

Для проведення свята потрібно заздалегідь подбати про програму і місце, де комфортно і затишно буде всім. Саме тому оренда приміщення для корпоративу в Києві – один з важливих і ключових аспектів при організації подібного заходу.

Критерії вибору місця для проведення Нового року

У Києві багато ресторанів, кафе, клубів, в тому числі заміських, гостинно відкривають свої двері для гостей. Щоб захід пройшов успішно і запам'яталося надовго, рекомендується прислухатися до деяких порад:

1. Визначитися з кількістю людей і місцем розташування. Заклад повинен знаходитися в такому місці, де є парковка, зручний під'їзд.

2. Звернути увагу на меню і якість пропонованих страв.

3. Інтер'єр закладу також важливий момент. Тепла, душевна атмосфера впливає на психологічний стан людини. Колір, освітлення, дизайн приміщення – все повинно знаходитися в гармонії.

4. Вартість. Потрібно відразу визначитися - хто буде платити. Якщо оплачує захід керівництво компанії - це одне питання. Якщо ж кожен платить за себе, потрібно з'ясувати фінансове становище членів колективу, і з цього виходити при виборі приміщення.

5. З'ясувати питання про алкогольні напої, можливо їх можна принести з собою. Багато закладів дають на це згоду.

6. Культурна програма. Можливо ресторан або кафе пропонує розважальну програму з привітанням головних героїв Нового року – Снігуроньки і Діда Мороза. Доречними будуть конкурси, цікаві сюрпризи.

7. Розмір приміщення, наявність танцювального майданчика, живої музики – також слід врахувати при виборі.

8. Рівень обслуговування закладу. Зараз багато ресторанів, кафе, клуби мають сайти, на яких можна почитати відгуки. Можливо хтось із колег може порадити гідне підходяще місце, рекомендується прислухатися до його думки.

9. Час роботи обраного закладу.

  До питання організації новорічного корпоративу потрібно підійти відповідально і професійно
До питання організації новорічного корпоративу потрібно підійти відповідально і професійно

Корпоративний захід сприяє створенню дружньої атмосфери в колективі, певного настрою, подальшої плідної роботи і згуртованості співробітників. Тому до питання організації новорічного корпоративу потрібно підійти відповідально і професійно.

Зараз ви читаєте новину «Вибір місця для проведення Новорічного корпоративу в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі