четвер, 22 жовтня 2020 12:13

Варіанти вдалих презентів мамі на Чорну п'ятницю

  Що подарувати мамі?
Що подарувати мамі?

Чорна п'ятниця 2020 - важлива дата для любителів робити покупки.

У цей день всім шопоголікам відкривається прекрасна можливість придбати потрібні товари за зниженими цінами. 27 листопада 2020 року очікуються цікаві акції та приголомшливі знижки на честь Чорної п'ятниці. Саме час підготуватися до цієї грандіозної події і ознайомитися з ідеями кращих презентів для коханої мами.

Корисні дрібниці для кухні

Мама - головна господиня вдома, а будь-якій жінці хочеться, щоб у неї вистачало посуду на випадок приходу великої кількості гостей. Тому цілком доречно віддати перевагу практичним презентам, які знайдуть своє застосування в повсякденному побуті. До такої категорії подарунків варто віднести:

• набір красивих тарілок;
• набір святкових келихів;
• колекційний чайний сервіз;
• якісну сковороду з антипригарним покриттям;
• зручну форма для випічки.

Технічні корисності

На дворі XXI століття, а значить, повсякденні обов'язки жінок значно полегшує сучасна побутова техніка. Серед хороших технічних презентів можна назвати:

1. Блендер. З його допомогою легко подрібнити фрукти і овочі, зелень, горіхи та інші продукти.
2. Соковитискач. Дозволяє отримати повністю натуральний сік з високим вмістом вітамінів.
3. Кухонний комбайн. Універсальний прилад, який ефективно поєднує функції міксера, терки, блендера, м'ясорубки, шинкування і чищення.
4. Варіанти для волосся: випрямляч, фен, плойка. Допоможуть вирівняти неслухняні кучері або, навпаки, створити з рівних пасм хитромудру зачіску. На будь-який смак і колір, як кажуть.
5. Новий телефон. Якщо бюджет дозволяє, чому б і ні? Мами нині стали жінками технічно підкованими, успішно освоїлися на просторах інтернету. Вони з великою ймовірністю будуть раді новому гаджету з цілим набором "розумних" функцій.

Вибирайте кращі варіанти і уважно контролюйте оновлення на сайті Comfy.ua. Удача на вашому боці!

Зараз ви читаєте новину «Варіанти вдалих презентів мамі на Чорну п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі