четвер, 21 січня 2021 13:45

Ваги лабораторні 2, 3 і 4 класу точності

Ваги лабораторні 2, 3 і 4 класу точності
Лабораторні ваги 2,3,4 класу точності зі знижкою у дилера

Серед елементів оснащення сучасної клінічної лабораторії, робочого місця хіміка, фахівця харчової індустрії або провізора одну з провідних по затребуваності позицій займають якісні, точні ваги лабораторні. Компанія "Украналітика" пропонує ознайомитися з відповідними позиціями детального і комфортного використання інтернет-каталогу, і вибрати лабораторні ваги від виробників Axis, Toledo, Vibra і ряду інших перевірених брендів з гарантованою оригінальністю обладнання. Фахівців фармації, практичної медицини, хімії та біології неодмінно зацікавить можливість вибрати і придбати:

  • ваги лабораторні 2 клас точності або, відповідно до необхідності - 3-й або 4-й;
  • прилади із зовнішнім або внутрішнім градуюванням;
  • варіанти обладнання з підключенням до електромережі 220 В, повністю автономних приладів з використанням акумуляторів або універсальні пристрої з комбінацією джерел живлення.

Окрім можливості придбати ваги лабораторні 2 класу точності або необхідного клієнту за вибором, приладів з дискретністю від 10 до 0.0005 г і діапазоном зважування від 0 до 500 кг, компанія "Украналітика" допоможе при купівлі додаткових аксесуарів – гир для обладнання з зовнішнім градуюванням, вітрозахисних ковпаків та іншої допоміжної продукції. Поспішіть купити ваги лабораторні у перевіреного, надійного постачальника!

Ваги лабораторні: товари ТОВ "Украналітика" - професійний вибір!

Терміново необхідно вибрати і з мінімумом витрат купити Ваги лабораторні? Найактуальніші, сучасні, сертифіковані моделі вагового обладнання з доступною вартістю – лише в каталозі компанії "Украналітика"! Бажаючи оперативно і вигідно ваги лабораторні купити Київ, замовники зі Львова та інших міст України можуть скористатися професійними консультаціями фахівців нашої компанії при виборі приладів, швидко оформити угоду і в максимально короткі терміни отримати придбані товари. Пропоноване обладнання:

  • сертифіковано для застосування згідно ДСТУ II;
  • виконано з довговічних, стійких до впливу агресивних речовин матеріалів;
  • має максимально просте управління і систему налаштування, що не вимагають спеціальної підготовки користувача!

Потрібно купити лабораторні ваги? Телефонуйте в ТОВ "Украналітика"!

Зараз ви читаєте новину «Ваги лабораторні 2, 3 і 4 класу точності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі