середа, 11 березня 2015 11:58

В Україні з'явився новий сайт новин

 

Відвідуваність replyua.net — до мільйона переглядів на місяць. Такого показника за три місяці існування новинний портал домігся завдяки підбору новин, їх постійного оновлення і доступного викладу.

На порталі поповнюються десятки рубрик. Серед них основні: Новини України, Новини в світі, Політика в Україні, Політика у світі, Новина дня, Події в Україні, Новини зони АТО, Армія в Україні, Росія — Путін, США, Новини Близького Сходу, Європейські новини, Київ, Крим, Фінансовий ринок, Податки 2015, Нерухомість.

Є додаткові (вони допомагають розширити тематику): Верховна Рада, Політика в Росії, Політика в Білорусії, Політика в Німеччині, Політика у Франції, Банки України, Долар в Україні, Блоги України, Події в Києві, Віталій Кличко, Новини Ізраїлю, Мобілізація в Україні, Нерухомість в Києві.

Дозволяють відволіктися від серйозних тем: Спорт в світі, Спорт в Україні, Футбол, Бокс в Україні, Шоу-бізнес, Телебачення, Фільми, охорона Здоров'я, Мода та краса, Соціальні мережі. Жителі України знайдуть свій обласний центр в окремій рубриці, присутній новинний огляд по регіонах. Крім обласних в окремі рубрики потрапили міста із зони АТО і її сусіди — Маріуполь, Краматорськ та ін.

Для допитливих: Рекомендації і поради, Афіша, Відомі люди. В останню рубрику потрапляють Політики України, політики зі світовою популярністю, Бізнесмени, Шоумени, Футболісти. Є збірки фотоматеріалів у рубриці Фото. В рубрику Відео потрапляють матеріали з важливим смисловим значенням.

При відкритті сайту починали працювати не всі розділи. Значна їх частина з'явилася в процесі існування. Це говорить про те, що адміністрація порталу орієнтується на запити читачів, розширює теми їм цікаві, акцентує увагу на актуальних питаннях.

Для близького контакту з відвідувачами під новинами працюють коментарі. Адміністрація підтримує відсутність образ і не вітає спроби розпалити міжнаціональну ворожнечу. Модератори роблять свою роботу, щоб відвідувачі почували себе комфортно.

Коментарі, що порушують правила сайту, видаляються, а їх автор отримує попередження. При повторному порушенні правил автор блокується. Через якийсь час покарання буде знято, якщо порушник проявить відповідальність і пообіцяє поважати інших відвідувачів. Для спілкування з адміністрацією сайту є поштова скринька.

Портал replyua.net проводить соцопитування на теми, відповідні моменту і підтримує громадську ініціативу бажаючих надати допомогу бійцям в АТО або переселенцям. У новинних розділах публікуються короткі історії про переселенців і постраждалих в зоні АТО, їх контактні дані. Редакція відбирає волонтерів і героїв, перевіряє достовірність інформації.

Відповідально ставляться до підбору інформації журналісти. При підготовці матеріалів використовуються авторитетні джерела, враховуються думки експертів, політиків, аналітиків. Оновлення новин відбувається за всіма рубриками, хоча і не в однаковому обсязі.

Розділам: Новини в зоні АТО, Армія в Україні, Новини в Україні, Політика у світі, Політика в Україні, Мобілізація в Україні, Київ і Європейські новини приділяється особлива увага — читачі визнають ці теми своєчасними. Для їх зручності йде постійна трансляція оновлень в соцмережах.

"Такий підхід себе виправдовує", — каже головний редактор сайту Сергій Ніколаєнко. "За короткий час ми зуміли добитися уваги відвідувачів. Хоча сьогодні досить хороших і вже популярних контентів, кількість наших передплатників зростає. І це говорить про те, що ми на правильному шляху".

Контакти для ЗМІ:
Аліса Павлюк
[email protected]
Завжди актуальні новини України на http://replyua.net

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився новий сайт новин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі