четвер, 26 грудня 2019 16:43

В Санаторії "Райдуга" лікують мінеральною водою

 

Відвідати курорт - найкраще рішення для тих, хто мріє поєднати відпочинок та лікування.

Одна із найкращих та найсучасніших оздоровниць України - санаторій "Райдуга", розташований у місті Волочиськ Хмельницької області. Адже саме тут знаходиться найсвіжіша в Україні свердловина унікальної мінеральної води "Кришталева криниця". За хімічним складом вона ні в чому не поступається трускавецькій "Нафтусі".

 

Завдяки цілющим властивостям води і сучасній апаратурі, у санаторії лікують захворювання шлунково-кишкового тракту, сечо-статевої системи та опорно-рухового апарату. Лікарі обстежують відпочиваючих, визначаючи діагноз, оформляють історію хвороби. Кожному складають індивідуальну програму лікування, підбирають дієтичне харчування.

До послуг відпочиваючих – електролікування; фізіотерапевтичні процедури; бішофітотерапія; хвойні, скипидарні, йодобромні ванни; лазеротерапія; психорелаксація; різні види масажів; спелеотерапія; аромотерапія; фітотерапія з використанням зборів карпатських трав; герудотерапія, пелоїдотерапія з використанням сульфідних Сивашських грязів.

Санаторій "Райдуга" знаходиться на території реконструйованого старовинного дендропарку зі спортивними майданчиками і доріжками для прогулянок. Є озеро із пляжем. Літом працює човнова станція, можна займатися риболовлею. У зимовий період проводяться санні і лижні прогулянки, заняття в залі ЛФК. Неподалік санаторію знаходиться музей бойової слави під відкритим небом.

Санаторій побудований на місці панського маєтку. Сьогодні у старовинній будівлі розташоване лікувальне відділення. Із сучасним житловим корпусом будівлю з'єднує теплий перехід.

Відпочиваючим пропонують одно- і двомісні, одно- і двокімнатні номери, які обладнані телевізором, холодильником, індивідуальним санвузлом з душовою кабінкою, цілодобове гаряче та холодне водопостачання. Також є великий басейн, сауна, бібліотека, більярд, теніс, тренажерний зал з біговими доріжками. Проводяться вечори відпочинку.

Санаторій "Райдуга" ПАТ "Мотор Січ" знаходиться за адресою: Хмельницька область, місто Волочиськ, вулиця Запорізька, 11

Детальна інформація за телефоном - (03845) 4-01-01 або (067) 777-90-31

Зараз ви читаєте новину «В Санаторії "Райдуга" лікують мінеральною водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі