пʼятниця, 13 квітня 2018 09:30

В "Атланті" розповіли, як компанії вдається здавати 25-поверхові будинки за один рік

В "Атланті" розповіли, як компанії вдається здавати 25-поверхові будинки за один рік
Засновник будівельної компанії "Атлант" Вадим Каган розповів про перевагу, яка дозволила компанії вижити і розвиватися в кризових умовах. Фото: atlant.build

"БК "Атлант" удосконалює технології будівництва і анонсує будівництво нових серій будинків, які повністю відрізняються від інших. Про це в інтерв'ю розповів засновник компанії Вадим Каган.

Він також розповів про ще одну конкурентну перевагу компанії, яка дозволила їй вижити і розвиватися в кризових умовах.

"Виробництво в "Атланті" влаштовано таким чином, що є жорсткий графік будівництва будинків. Він оприлюднюється в січні наступного року, і жодна ділянка, жоден бригадир не уявляють, що можна порушити цей графік хоч на один день", - пояснив Каган.

"Тому ми можемо 25-поверхові будинки не тільки будувати за один рік, але і здавати", - додав підприємець. Він розповів, що особисто контролює всі процеси і щопонеділка зустрічається з усім колективом, щоб розуміти, що де відбувається.

"Репутація для мене не порожні слова, тому репутація "Атланта" це і моя особиста репутація" - сказав Вадим Каган

Каган також нагадав, що БК "Атлант" створили конструктори НТК ім. Антонова і тому авіаційна точність лягла в основу роботу компанії. Тому за майже 30 років роботи "Атлант" здав 100% своїх об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «В "Атланті" розповіли, як компанії вдається здавати 25-поверхові будинки за один рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі