четвер, 28 січня 2021 12:34

Ювелірні золоті прикраси від Tangogold

  Прикраси магазину Танго - ексклюзивний шедевр
Прикраси магазину Танго - ексклюзивний шедевр

І жінки, і багато чоловіків прагнуть мати в своєму туалеті прикраси з золота. Саме золоті вироби підкреслюють статус і чудовий смак їх володарів. Ще більше запитів на унікальні дизайнерські коштовності.

Універсальний аксесуар

Якщо ви цінитель авторських коштовностей, то загляньте в ювелірний інтернет-магазин Tangogold, каталоги якого рясніють неповторними колекціями золотих товарів. Кільця, сережки, ланцюжки, підвіски, браслети від TANGO стануть яскравим доповненням будь-якого образу: ділового, вечірнього, повсякденного. Ці аксесуари є шикарним подарунком, а також ідеальним компліментом для дорогих серцю людей.

Прикраси магазину Танго - ексклюзивний шедевр

Широкий асортимент ювелірних творінь із золота 585-ї проби, виготовлених в ексклюзивних моделях, стануть особливими прикрасами для кожного покупця. У доповненні з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, різними за формою ограновування, дизайнерський продукт гармонійно грає в будь-якому стильовому виборі його власника. Гарантія якості на кожен виріб дозволяє не сумніватися в вашому виборі.

В асортименті Тангоголд...

• Кільця: класичні обручки, для заручин, серед яких з червоного, білого золота, з діамантами, а для чоловіків - персні і печатки, також є фалангові і дитячі кільця.
• Сережки: моделі з англійським і французьким замком, каффи, пуссети, гвоздики, кільця, протяжки та інші.
• Ланцюжки: для жінок, чоловіків і дітей, що відрізняються довжиною, вагою, типом плетіння.
• Браслети: різноманітні моделі на руки і ноги з дорогоцінного металу.
• Підвіски: медальйони, знак зодіаку, букви, хрестики, ладанки, ікони.
• Аксесуари: золоті шпильки від пристріту, затискачі для краватки, запонки і брошки.
• Авторські колекції, виготовлені в унікальному стилі.

Переваги Тангоголд

Це ціла команда однодумців, яка працює над створенням унікальних виробів із золота. Власне виробництво коштовностей дозволяє виготовляти дизайнерські витвори мистецтва в композиції з сертифікованим дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, високоякісної лігатури. Вироби відпускаються в брендових упаковках, що підкреслює елегантність подарунка. Приміряти товар можна безпосередньо в магазині, який знаходиться в столиці України.

Зараз ви читаєте новину «Ювелірні золоті прикраси від Tangogold». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі