пʼятниця, 04 травня 2018 10:00

Турбують болі? Є швидке вирішення проблеми

  Сьогодні важливо мати можливість справлятися з різними видами болю одним препаратом - незалежно від його локалізації, інтенсивності та тривалості
Сьогодні важливо мати можливість справлятися з різними видами болю одним препаратом - незалежно від його локалізації, інтенсивності та тривалості

Біль в тілі викликає втому, розрідження, безсилля. Звичний спосіб життя змінюється: не хочеться працювати, грати з дітьми, займатися спортом, відпочинок не в радість - будь-яке заняття посилює дискомфорт. Доводиться міняти плани і шукати засіб, від якого відразу стане легше. Потрібно з'ясувати, чим викликаний біль, і прийняти препарат, який швидко справляється з симптомами.

Біль - захисна реакція організму. Він сигналізує про те, що стався збій і привертає увагу до ділянки тіла або органу, де виникли неприємні відчуття. Гострий больовий синдром розвивається через один і той же механізм. При цьому біль відрізняється за такими факторами як:

1. Локалізація: головний, зубний, менструальний біль, болі в спині;
2. Інтенсивність: слабка, помірна, виражена;
3. Тривалість: наприклад, зубний біль триває довше в порівнянні з головним.

Одна з 10 найчастіших причин звернення до лікаря - головний біль. Може проявлятися як тиск у скронях, шиї, м'язах обличчя, потилиці. 75% людей страждає від головного болю, викликаного напругою і стресом.

90% жінок різного віку часто стикаються з менструальним болем. За час циклу шар матки ущільнюється, а під час критичних днів м'язи починають скорочуватися, стимулюючи його відшарування. Занадто швидкі інтенсивні скорочення перешкоджають природному кровопостачанню, що викликає брак кисню. Нервові закінчення дратуються, виникає біль.

У більшості випадків спортсмени звертаються за допомогою через біль в колінах і плечах. Різкі рухи, травми, надмірне навантаження на суглоби призводить до розтягування різної тяжкості. З'являються припухлості, можливі гематоми, рухи даються складно і супроводжуються відчутним дискомфортом.

М'язовий біль може бути викликаний пошкодженням, розтягуванням, а також застудою і грипом. Ці чинники стимулюють запалення, що призводить до болю. При несильному розтягуванні з'являється відчуття, що м'яз затвердів, з'являється припухлість, гематома. Біль тримається від 1 до 3 тижнів. У разі сильного пошкодження м'яз розривається, виникає кровотеча в місці травми, потрібне термінове втручання хірурга.

Сьогодні важливо мати можливість справлятися з різними видами болю одним препаратом - незалежно від його локалізації, інтенсивності та тривалості.

Налгезін - універсальний препарат, який швидко усуває головний, зубний, менструальний біль, а також біль у спині, м'язах і суглобах. Має протизапальний ефект, тому також ефективний при ревматичних захворюваннях.

До складу Налгезіну входить особлива речовина - натрієва сіль напроксену. У порівнянні з іншими анальгетиками це дає ряд переваг: швидке знеболювання і тривалий ефект. Пігулка легко розчиняється в шлунку і відразу потрапить у кров. Діє 8-12 годин, завдяки чому для контролю болю досить прийняти 1 таблетку протягом дня.

 
Зараз ви читаєте новину «Турбують болі? Є швидке вирішення проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі