пʼятниця, 17 вересня 2021 15:34

Теплові насоси – найвигідніша система опалення

Теплові насоси – найвигідніша система опалення
Теплові насоси Aquaviva - одні з кращих товарів у своєму сегменті

З приходом холодів стає актуальною потреба в опаленні житла. Разом з цим зростають витрати на електроенергію, тому постає питання використання економічних обігрівачів. Найпоширеніші обігрівачі – це електрокотли та газові котли, а також теплові насоси https://aquapolis.ua/ua/teplovye-nasosy-dlja-doma.html.

Чому теплові насоси краще за інших обігрівачів?

Завдяки тому, що тепловий насос бере енергію з повітря, цей вид обігрівача є в кілька разів вигіднішим за інші системи опалення. На кожен споживаний 1 кВт електроенергії тепловий насос видає 4 кВт тепла. Теплові насоси окуповуються вже в перші роки експлуатації. Крім цього, влітку деякі моделі теплових насосів охолоджують приміщення, тому не потрібно додатково купувати кондиціонер.

Як працюють теплові насоси?

Зовнішній блок пристрою обладнаний вентилятором, який забирає повітря та передає в теплообмінник. Від контакту з повітрям закипає холодильний агент, переходить в газоподібний стан та переміщується у внутрішній блок, де нагріває воду та повітря. Так ви отримуєте гарячу воду та тепле комфортне приміщення.

Які бувають теплові насоси?

Теплові насоси бувають:

• Моноблоки
• Спліт

Моноблок встановлюється назовні, а частини спліт-системи зовні та всередині будівлі. Моноблок простіше встановити, зате спліт тихіше працює та краще підходить для обігріву житлових будинків. Крім цього, у теплового насоса з конструкцією спліт теплообмінник знаходиться у внутрішньому блоці, який встановлюється всередині будівлі. Тому немає ризику, що теплообмінник замерзне та зазнає ушкоджень.

Який тепловий насос обрати?

Віддавайте перевагу відомим виробникам, наприклад, Aquaviva. Теплові насоси цього бренду мають кілька важливих переваг:

• Формат пристроїв – спліт-система.
• Асортимент моделей з різною потужністю. При виборі пристрою враховуйте цей параметр, відштовхуючись від площі приміщення, що обігрівається, та ступеня його утеплення.
• Ви можете керувати насосом з телефону по Wi-fi.
• Теплові насоси Aquaviva можуть одночасно нагрівати воду та охолоджувати повітря.
• Теплові насоси оснащені інверторним компресором, який забезпечує економне енергоспоживання та підтримку оптимальної температури.

Висока ефективність при низьких витратах, багатофункціональність, зручне управління та швидка окупність роблять теплові насоси Aquaviva одними з кращих товарів в своєму сегменті.

Зараз ви читаєте новину «Теплові насоси – найвигідніша система опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі