четвер, 30 серпня 2018 12:44

Тепло за доступною ціною: як вибрати теплу підлогу?

Тепло за доступною ціною: як вибрати теплу підлогу?
Експерти розповіли, як правильно вибрати теплу підлогу. Фото: Капітель

Наразі досягти оптимального температурного режиму у житловому приміщенні можна декількома способами – наприклад, шляхом використання електричних обігрівачів, мобільних кондиціонерів чи спліт-систем, твердопаливних котлів та інших опалювальних приладів. Щоправда, в більшості випадків вони потребують особливого обслуговування, займають надто багато вільного місця та заважають комфортному пересуванню та свободі дій жителів приміщення. Саме тому останнім часом набуває популярності технологія "тепла підлога", яка дозволяє створити ідеальний мікроклімат навіть у екстремально холодний період.

5 параметрів вибору теплої підлоги

На сайті https://www.moyo.ua/ представлена тепла підлога від популярних сучасних виробників у різноманітних варіаціях.

На що варто звернути увагу, перш ніж віддати перевагу конкретному продуктові?

1. Виробник. Оскільки зараз на ринку представлена значна кількість розробок від відомих (і не дуже) виробників, слід з особливою обережністю віддавати перевагу конкретному з них. Перш за все, варто ознайомитися з історією найпривабливіших брендів, вивчити асортимент та почитати відгуки досвідчених користувачів. В пріоритеті – виключно компанії виробники з позитивною репутацією.

2. Особливості процесу монтажу. Процес встановлення теплої підлоги повинен бути максимально простим, оскільки мають бути передбачені такі нюанси, як можливість ремонту та демонтажу після завершення термінів експлуатації, а також заміни деяких сегментів у випадку механічного пошкодження.

3. Потужність. Якщо тепла підлога використовується лише для локального підігріву підлогового покриття, слід обирати варіанти з мінімальною потужністю та невеликим радіусом дії. Планується використання підлоги з підігрівом як єдиного джерела тепла? Тоді варто звернути увагу на найпотужніші її варіації.

4. Вартість. Рамки бюджету – це не обмеження можливостей вибору, а навпаки – шанс значно швидше обрати підходящий варіант. Встановлення мінімального та максимального порогу ціни дозволить в рази скоротити витрати часу на пошуки оптимального варіанту.

5. Тип теплої підлоги. Обирати різновид теплої підлоги слід, орієнтуючись на основну мету та місце встановлення. Так, для глобального монтажу по всій площі квартири підійде електрична тепла підлога, а для локального обігріву приватних будинків краще віддати перевагу підлозі водяного типу.

Зараз ви читаєте новину «Тепло за доступною ціною: як вибрати теплу підлогу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі