вівторок, 06 червня 2017 12:17

Техніка для кухні Kenwood

Техніка для кухні Kenwood
Для виробництва техніки Kenwood використовують тільки якісні матеріали

Англійська компанія Kenwood є всесвітньо відомим брендом, який виробляє побутову техніку для кухні. Її творцем є підприємець Кеннет Вуд, в честь імені якого фірма і отримала свою назву. Вона була заснована на трьох основних принципах: інновації, унікальний дизайн і якість. Ці принципи непорушні і сьогодні, що і дозволило техніці Kenwood завоювати любов споживачів у всьому світі.

Інновації і новаторський підхід
Фахівці компанії застосовують сучасні технології та методи розробки, досліджують нові можливості, виходячи за рамки очевидного. Тому продукція відрізняється від товарів інших брендів.

Інтуїтивний і елегантний дизайн
Будь-яка техніка бренду поєднує внутрішню елегантність з простим і зрозумілим на рівні інтуїції управлінням. Бажання фахівців компанії створювати унікальний дизайн для кожного продукту заохочувалося більш ніж 30 нагородами за останні 10 років. Техніка Kenwood стане одним з найбільш приємних, корисних і безпечних членів будь-якої сім'ї.
Підтвердженням видатного дизайну продукції даної торгової марки є отримані нагороди на престижних конкурсах iF і Red Dot.

Тільки якісна побутова техніка
Найкращою оцінкою роботи фахівців компанії є висока затребуваність її продукції. У всьому світі машини бренду використовують мільйони кухарів для приготування своїх вишуканих страв.

Для виробництва техніки Kenwood використовують тільки якісні матеріали. Кожен створений прилад проходить ретельну перевірку на надійність і якість.

Чому Kenwood?
Наш інтернет магазин техніки Kenwood пропонує придбати продукцію даної торгової марки за доступними цінами. Ми є офіційним дистриб'ютором компанії і реалізуємо тільки оригінальні якісні товари. У нас є в наявності одна з найбільш затребуваних машин на кухні - Kenwood Chef. Цей кухонний комбайн заслужив звання перлини бренду, прабатьком якого є винайдена самим засновником машина Kenwood Electric Chef A700.

Завдяки широкому вибору продукції, яку пропонує інтернет магазин техніки Kenwood, тут можна знайти все, що потрібно для сучасної кухні. Всі покупці техніки даної торгової марки залишають свої схвальні відгуки, відзначаючи її якість, надійність і зручність використання. Це найкраща оцінка роботи інженерів Kenwood, які щодня працюють над створенням і удосконаленням нових побутових приладів.

Зараз ви читаєте новину «Техніка для кухні Kenwood». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі