понеділок, 12 квітня 2021 11:32

Таксі в Києві: оперативність і надійність за хорошими цінами

Таксі в Києві: оперативність і надійність за хорошими цінами
Служба таксі Opti – тільки якість і надійність. Фото: Укрінформ

Транспорт є необхідною складовою для жителів столиці України. За допомогою автомобіля можна відправитися в будь-яке місце, вирішити ті чи інші проблеми і завдання, а також почати невелику подорож. Зручніше за все робити замовлення таксі тут https://opti.global/kyiv, де можна вибрати маршрут, дізнатися заздалегідь вартість, вказати клас транспорту та багато іншого. Виключені пересадки, але гарантується швидка поїздка в необхідну точку.

Переваги таксі Opti

Є численні позитивні сторони даної служби. Одна з них – це тарифи, але є й інші переваги:

• комфортні і безпечні автомобілі;
• своєчасна доставка машини за адресою;
• ввічливі водії;
• кілька способів замовлення послуги;
• приємні способи спілкування з менеджерами;
• виїзди на виклик в 100% випадків;
• замовлення авто з терміналом при необхідності.

Щоб відповідати цим параметрам і перевагам підприємство використовує різноманітні ресурси і можливості. Зокрема, запрошуються до співпраці тільки кращі водії з відповідним транспортом, надається розширений асортимент послуг, формуються більш прийнятні ціни на послуги.

Подача автомобіля за адресою займе від 5 до 15 хвилин. Навіть під час поганих погодних умов або підвищеного попиту на таксі все одно оператори знайдуть автомобіль і подадуть його відповідно до вимог клієнта та точно у термін.

Як замовити таксі?

Зручніше за все використовувати додаток, де необхідно вибрати маршрут і вказати клас автомобіля. Після цього з клієнтом зв'яжеться водій і уточнить інформацію. Вартість відразу буде надано клієнту, а при бажанні можна отримати знижку в форматі накопичених балів або використовувати промокод.

При замовленні машини через додаток є кешбек 5%. Технічна підтримка працює цілодобово і 7 днів на тиждень. Якщо виникли питання завжди можна звернутися до професійних операторів і уточнити будь-яку інформацію.

Служба Opti – тільки якість і надійність

Компанія постійно розширює можливості і послуги для клієнтів. Також запрошуються до співпраці водії з власним транспортом, які можуть стати членами великої команди. Тепер не обов'язково запам'ятовувати довгі номери і спілкуватися з операторами. Це виключено. Все спрощується завдяки використанню нових технологій і стандартів. Кожен клієнт після замовлення отримає комфортні і безпечні умови поїздки незалежно від обраного маршруту.

Зараз ви читаєте новину «Таксі в Києві: оперативність і надійність за хорошими цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі