вівторок, 22 грудня 2015 09:00

Свіжі захоплюючі турніри від Вулкан. Як взяти участь?

Ігровий портал вулкан - відмінне місце, де можна проводити свій вільний час цікаво і захоплююче. Цього так не вистачає після важкого робочого дня, коли хочеться розважитися і відпочити. Всі безкоштовні онлайн ігри максимально наближені до реальних. Грамотний ігровий процес продуманий для максимально комфортного занурення в гру. Ні що не повинно відволікати від проходження.

Популярні турніри це те, що вже об'єднало тисячі гравців в інтернеті. Але стати чемпіоном не так просто. Для перемоги в турнірі будуть потрібні години тренувань і практики. Переможцем стане досвідчений і везучий учасник, який готовий ризикнути і досягти своєї мети. Усіма гравцями рухає бажання стати чемпіоном. А тепер ми розглянемо свіжі турніри на Вулкані.

 

Турнір "Стародавні скарби"

Переможця в цьому турнірі очікує Перемога, Слава і Скарби піратів!

Щоб стати учасником Вам необхідно насамперед прийняти участь у відбірковому турі по цій ссилці , де ви повинні пройти один із запропонованих турнірів для упіймання Древніх Скарбів. З кожним новим днем ​​гри, у Вас з'являться більше навичок і досвіду. Відтепер Ви можете виконувати завдання в 2 рази швидше. Для проходження гри необхідно здобувати перемогу в кожному турнірі, фортуна посміхається самим відважним учасникам. Нові перемоги дають призові бали і у кого їх буде найбільша кількість, той і стане власником скарбів. Стежити за перебігом гри ви зможете зайшовши на сайт і вибравши на рейтингову таблицю. Варто відзначити чудовий бонус MyVulkan.

Які ще чекають захоплюючі турніри?

Від сьогодні відкрито лицарський турнір спільно азартні ігри Огляд, який передбачає чудову можливість показати себе з кращого боку і стати власником кращих призів. Проводитися він буде до 20 грудня, тому покваптеся і, може бути, саме ви станете переможцем.

 

Які будуть призи?

Залежно від того що поставлено на кону, головний приз - відмінний пивний міні заводик Ipinto, який дасть вам самостійно виробляти пиво прямо у себе вдома. Для другого місця передбачається справжнісіньке мачете, а за третє місце - оригінальні камені для віскі. Якщо раптом не сподобається приз, то є можливість отримати еквівалент призу грошима.

Для участі подайте заявку і проводьте якомога більше часу за період гонки. Сайт азартні ігри Огляд містить таблицю, яка допоможе відстежити турнір і бачити рейтинг всіх гравців. Бажаємо успіху стати переможцем і виграти головний приз.

Зараз ви читаєте новину «Свіжі захоплюючі турніри від Вулкан. Як взяти участь?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі