вівторок, 13 серпня 2019 10:41

Сучасна ситуація на ринку з пригону авто з США

Автор: aif.ua
  Основні переваги пригону авто з Америки
Основні переваги пригону авто з Америки

Переваги покупки авто з США в Україні

У 2019 році "євробляхи" остаточно відходять в історію. Вся сучасна автомобільна Україна живе модним трендом - пригін авто з США. Це придбання досить раціональне і відносно недороге, у порівнянні з аналогічним на вітчизняному ринку. Автомобіль у американців знаходиться в експлуатації, в середньому, 5 років. Після чого авто з США виставляють на аукціон.

Найпоширеніший спосіб покупки машини в США - на аукціоні. Можна абсолютно не сумніватися, що автомобіль буде високої якості та з відмінними експлуатаційними характеристиками. Саме тому американські автомобілі користуються попитом серед українських водіїв.

До переваг покупки авто з США з упевненістю можна віднести:

• Достаток моделей та різних марок, знайти які у нас в країні проблематично. Наприклад, це можуть бути легендарні марки автомобілів. Залежно від свого бюджету і переваг, можна вибрати будь-яку машину.
• Висока якість збірки. Американці дуже уважно і серйозно ставляться до безпеки. Тому автомобілісти проходять технічне обслуговування регулярно, заправляють машину тільки якісним паливом. Крім цього, водії їздять, в основному, по хороших дорогах.
• Стан авто - ідеальний. Після пригону автомобіля, його в Україні можна буде експлуатувати ще довго без серйозного ремонту.
• Скрутка пробігу відсутня, історія чиста. В Америці є такі бази, в які заноситься пробіг авто і ця інформація контролюється. А за приховування реального пробігу в США передбачена кримінальна відповідальність.
• Значна економія коштів. Навіть з урахуванням транспортування і розмитнення, покупка авто з США обійдеться на 35-50% дешевше, ніж в нашій країні і на 10-20% дешевше, ніж в Європі.
• Практично повна комплектація.
• Практично всі марки автомобілів з США можна заправляти 92-м бензином.

Безумовно, довірити пригін авто з США краще компанії, яка займається наданням таких послуг. Менеджери компанії без проблем зможуть перевірити продавця автомобіля. Таким може бути страхова фірма або ж перекупник (який найчастіше приховує "битий" автомобіль). Компанія, здійснюючи пригін авто з Америки, обов'язково відстежить, чи були у транспортного засобу пошкодження, скільки разів автомобіль потрапляв в ДТП, чи не був втоплений або викрадений, чи не перебуває в заставі у кредитній організації, скільки разів продавався на аукціоні, і хто виступав в якості продавця. А ще орієнтовно оцінить майбутній ремонт. Після цього, здійснюється перевірка відповідних документів на авто у продавця. Ці та багато інших нюансів найкраще довірити фахівцям.

Оптовий привіз авто - відмінна можливість заробити

Особливу популярність набрав привіз авто з США не тільки для себе, але і для подальшого продажу. Можна стати оптовим дилером і добре заробити. Що ж це таке і як розвинути цей бізнес?

Співпрацюючи з компанією по пригону авто з Америки, можна скористатися спеціальними програмами лояльності. Вони передбачають зниження цін для оптових покупців. Таким чином, на взаємовигідних умовах можна легко почати розвивати власний бізнес з продажу автомобілів з США. Оптовий дилер може працювати на таких умовах, як: доступ до всіх аукціонів, можливість перевірки авто, низькі ціни на доставку. Чому вигідно стати оптовим дилером?

• Максимально розширюється ринок збуту автомобілів.
• Зростання доходів стабільне.
• Вкладення мінімальні.
• Супровід поставки авто.
• Гарантоване отримання якісних авто з США для їх подальшої реалізації.

Оптовий привіз автомобілів з Америки - це, для сучасних умов життя, є одним з найреальніших способів заробити. Стати оптовим дилером дуже просто. Для цього, слід звернутися в компанію America motors, яка займається якісним підбором і доставкою авто з США.

Зараз ви читаєте новину «Сучасна ситуація на ринку з пригону авто з США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі