пʼятниця, 20 листопада 2020 12:04

Створюємо тепло і комфорт вдома

 

Після важкого робочого дня ми зазвичай поспішаємо додому відпочивати і насолоджуватися домашнім затишком. Люди, для більшого задоволення працювати в офісі, намагаються створити таку ж комфортну атмосферу як вдома. Комфорт – це в першу чергу тепло, особливо в холодну пору року. Київська теплова компанія пропонує вам скористатися комплексним обслуговуванням у сфері опалення і не тільки. Компанія працює для людей, які хочуть і знають як створювати комфортабельні умови для їхнього приміщення. В асортименті є установлення опалення, водопостачання, кондиціювання та каналізації.

Опалення

Для системи опалення компанія пропонуємо вибрати її ключові елементи – радіатори. Їх можна обрати за матеріалом виготовлення, конфігурації та типом установки.

Радіатори взаємодіють з опалювальними системами і дозволяють збільшити теплопровідність. Приємний бонус, що їх можна обрати з будь яким дизайном.

В інтернет-магазині компанії ви можете придбати якісні водонагрівачі, конвектори опалення, рушникосушки, колектори та каміни. Є навіть котельне обладнання, яке забезпечить для вашого приміщення незалежність від централізованої опалювальної мережі. При установці можуть використовуватися системи швидкого монтажу. У продажу є величезний вибір автоматики, а також все для теплої підлоги.

Водопостачання та каналізації

В широкому асортименті представлені крани, насоси, фітинги, засувки, вентилі та інші компоненти, з якими ви легко зможете обладнати систему водопостачання для приміщення. Є різні товари для монтажу зовнішньої, внутрішньої і безшумної каналізації. У їх числі муфти та інші перехідники, які легко встановлюються і знімаються, дозволяючи без проблем проводити ревізію, ремонт і чистку системи.

Інструменти

Компанія пропонує інструменти, які можливо ви шукали: труборізи, різаки, паяльники для пластикових труб, ножиці, калібратори та інше.

Київська теплова компанія універсальна і має прес-інструмент, необхідний для здійснення монтажу та обслуговування трубопроводу. Це ручні кліщі для робіт в домашніх умовах, а також їх гідравлічні і електричні різновиди для професійних бригад.

Доставка

На всю продукцію компанії є гарантія якості. Інтернет-магазин надає послугу доставки по Києву. Власним транспортом доставлять ваші речі до ваших дверей. В інші міста України товар поставляється логістичними компаніями. Київська теплова компанія допоможе зробити вибір і створити максимальний комфорт у вашому будинку.

Зараз ви читаєте новину «Створюємо тепло і комфорт вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі