четвер, 21 січня 2021 09:30

Ставки на спорт в букмекерській конторі Фаворит - як почати грати

  Реєструйтеся і робіть ставки на спорт в БК Фаворит: кращі коефіцієнти, тисячі подій в лінії, прямі трансляції матчів у лайв-режимі
Реєструйтеся і робіть ставки на спорт в БК Фаворит: кращі коефіцієнти, тисячі подій в лінії, прямі трансляції матчів у лайв-режимі

Як робити ставки на спорт в БК Фаворит

Букмекерська контора Фаворит - це один з кращих беттінг-провайдерів України. Щоб почати робити ставки на спорт в даній букмекерській конторі, треба зареєструватися на офіційному сайті, внести хоча б мінімальний депозит і вибрати відповідні події в лінії або лайв-режимі.

Порядок реєстрації в БК Фаворит

Для створення нового облікового запису в букмекерській компанії Фаворит дотримуйтесь такої інструкції.

1. Натисніть кнопку "Реєстрація" на головній сторінці офіційного сайту.
2. Заповніть реєстраційну форму, вказавши реальні особисті та контактні дані.
3. Ознайомтеся з правилами букмекерської контори і підтвердіть реєстрацію.
4. Зайдіть на реєстраційну пошту і перейдіть за посиланням у листі для активації облікового запису.

Робити ставки на спорт (Україна) можуть тільки повнолітні гравці. Вказувати некоректні або завідомо неправдиві дані при реєстрації в БК Фаворит не рекомендують. У будь-який момент букмекер може запросити фото чи скан паспорта для проходження онлайн-ідентифікації. Якщо паспортні дані не співпадуть з інформацією в профілі, ваш акаунт може бути заморожений або заблокований назавжди.

Способи поповнення рахунку

Щоб робити ставки на спорт на реальні гроші, перейдіть в особистий кабінет і виберіть відповідний спосіб здійснення платежу. Ось кілька найпопулярніших і найзручніших варіантів. При поповненні рахунку враховуйте, що виведення можливе на ті ж реквізити, які використовувалися для внесення депозиту.

Банківські картки

При поповненні рахунку з карток Visa, Maestro і MasterCard немає комісій, кошти зараховуються на ігровий рахунок миттєво. Мінімальна сума поповнення з картки - 25 грн.

Платіжні системи

В даний момент БК Фаворит співпрацює з такими платіжними операторами, як Wallet One і AdvCash. Умови поповнення аналогічні банківським карткам: мінімальний платіж 25 грн, миттєве зарахування, комісій немає.

Ставки на спорт в БК Фаворит

Коли на ігровому рахунку буде потрібна сума, ви зможете перейти до укладання парі. Ставки на спорт Фаворит приймає по передматчевій лінії та в live-режимі. У лінії оглядаються такі види спорту, як футбол, баскетбол, теніс, хокей, настільний теніс, бейсбол тощо. Всього в лінії налічується понад 30 видів спорту. В окрему категорію винесені ставки на спорт прогнози на кіберспорт, в тому числі на CS: GO, Dota 2, World of Warcraft та інші популярні ігри.

Щоб зробити ставку під час матчу, перейдіть у live-розділ. Щодня в лайв проходить 150-200 матчів, а 50% з них супроводжується відеотрансляцією. Навіть якщо для обраної гри не буде стріму, ви зможете стежити за ходом подій за допомогою матч-трекера. Букмекерська контора Фаворит приймає ставки у вигляді ординарій, експресів і систем.

Зараз ви читаєте новину «Ставки на спорт в букмекерській конторі Фаворит - як почати грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі