пʼятниця, 10 липня 2020 13:43

Що подарувати: квіти в коробці або стандартний букет?

Що подарувати: квіти в коробці або стандартний букет?
Квіти в коробці - це оригінально, стильно, привабливо

Квіти - це завжди особливий подарунок, який зачіпає найглибші струни душі. Саме тому важливо вибрати гарний, гармонійний букет, який сподобається одержувачу і пробудить в ньому таємні почуття. Існує велика різноманітність варіантів оформлення такого подарунка: наприклад, можна подарувати класичний букет, а можна прийняти більш оригінальне рішення та вибрати квіти в коробці на сайті kievflora.com.ua. Одержувач презенту неодмінно оцінить такий підхід.

Квіти в коробці: переваги вибору

Перш за все, квіти в коробці - це оригінально. Стандартними букетами сьогодні складно здивувати близьку людину. Декоративні коробки виглядають стильно, привабливо, добре впишуться в будь-який інтер'єр, а квіти розміщені в них таким чином, щоб підкреслити всі свої достоїнства й красу. Іншими перевагами замовлення квітів в коробці є:

1. Довгий термін життя квітів. Не хвилюйтеся - букет не зів'яне через 3 дні. Всередині коробки є спеціальна губка, яка наповнена поживними речовинами і підживлює рослини, не даючи їм засохнути. Вони гарантовано простоять не менше 10 днів, при цьому ніякого догляду за квітами не потрібно.

2. Ніяких додаткових зусиль. Квіти не потрібно поливати, ставити у вазу, обрізати стебла - вони вже оброблені належним чином та отримують поживні речовини зі спеціальної губки. Все, що потрібно - просто милуватися їхньою неймовірною красою, радіючи шикарному подарунку.

3. Стильний дизайн. Форма, колір, вид коробки будуть такими, як забажає замовник - тут все обмежено тільки вашою фантазією. Досвідчені консультанти компанії при необхідності можуть дати цінні рекомендації щодо оформлення коробки, враховуючи особливості букета. Клієнт може вибрати самостійно вид і кількість квітів в коробці.

4. Будь-який розмір. В асортименті нашого магазину є будь-які розміри коробок: від дуже маленьких до величезних, здатних привести в захват навіть найвимогливішу людину. Кожен покупець зможе знайти відповідний за видом і вартістю варіант.

Це лише короткий перелік основних переваг. Найголовнішим достоїнством такого оригінального букета є непідробний захват і щира радість одержувача, який буде приємно здивований подібним презентом. Ви можете вибрати абсолютно будь-яку кількість квітів і будь-який дизайн коробки. Найбільш популярним варіантом є 101 троянда в коробці - це стильно і красиво, особливе поєднання класики і сучасності. Залишайте заявку на квіти в коробках, і ми доставимо товар в будь-яку точку країни в найкоротші терміни.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати: квіти в коробці або стандартний букет?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі