четвер, 28 травня 2020 10:05

Секс шоп Ловеласка - тільки якісні товари для дорослих

Секс шоп Ловеласка - тільки якісні товари для дорослих
Секс шоп Ловеласка пропонує тільки якісну сертифіковану продукцію від відомих виробників

Перші секс шопи з'явилися в Україні в 90-х роках минулого століття. Це були невеликі магазинчики, в яких продавалися, переважно, білизна, журнали і відеопродукція. Сьогодні бутик інтимних товарів - це магазин для дорослих, що пропонує десятки різних іграшок і аксесуарів для сексу. І відвідувачам, звичайно, хочеться бути впевненими, що всі товари якісні. Адже коли попит зростає, збільшується і кількість підробок. Секс шоп Ловеласка пропонує тільки якісну сертифіковану продукцію від відомих на ринку інтим товарів виробників.

Вибираючи асортимент для каталогу, секс шоп бере до уваги популярність бренду, його репутацію, затребуваність саме цього виду іграшок, а також відгуки покупців. Це допомагає підібрати найякісніші та найцікавіші моделі для наших клієнтів.

Що можна знайти в інтим бутіку Ловеласка

В асортименті секс шопу Ловеласка представлені:

• фалоімітатори - реалістичні і дизайнерські, стандартного розміру і великі;
вібратори різних типів;
• мастурбатори - компактні і великі, що імітують частину тіла або представляють собою точну копію людини;
• анальні пробки;
• вагінальні кульки;
• насадки на член;
• секс-машини і спеціальні меблі;
• духи, лубриканти, збуджуючі засоби;
• спокуслива білизна, костюми для рольових ігор та багато іншого.

Для інтимних товарів дуже важливо з якого матеріалу вони виготовлені. В асортименті Ловеласка немає іграшок, виготовлених з пластика, гуми, силікону з шкідливими добавками, що викликають алергічні реакції або запалення. Навіть бюджетні іграшки з ПВХ і гелю проходять перевірку і абсолютно безпечні.

Але якщо ви хочете на 100% убезпечети себе від будь-яких проявів алергії, вибирайте іграшки зі скла, металу або кібершкіри і використовуйте інтимну змазку на водній основі.

Всі косметичні засоби і лубриканти також підбираються за принципом максимальної безпеки. Однак Ловеласка завжди попереджає людей, схильних до алергічних реакцій, що спочатку слід перевірити засіб на невеликій ділянці шкіри, а потім вже використовувати за призначенням.

Для того, щоб ви вибрали для себе найкраще, інтим бутік намагається не тільки урізноманітнити асортимент, а й готові проконсультувати з будь-якого питання. Ви можете звернутися до наших фахівців по телефону - уточнити інформацію або отримати відповіді на питання. Якщо говорити на такі пікантні теми ви соромитеся, можете звернутися за порадою в онлайн-чаті. Наші консультанти не будуть ставити зайвих питань, а докладно розкажуть про товар, що вас зацікавив і допоможуть зробити оптимальний вибір.

Ловеласка піклується про своїх клієнтів, тому гарантуємо не тільки високу якість всіх товарів, представлених в каталозі, а й відмінний сервіс. Доставка замовлень здійснюється в усі міста і регіони України способом, який буде найбільш зручним для вас. Відправка проводитися максимально швидко. Всі товари упаковані в щільні непрозорі матеріали без брендів, картинок і інших відміток, за якими можна зрозуміти, з якого магазина прийшло замовлення і що знаходиться всередині. Повну конфіденційність і збереження особистих даних покупців гарантується.

Зараз ви читаєте новину «Секс шоп Ловеласка - тільки якісні товари для дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі