понеділок, 30 листопада 2020 11:20

Секрети бджільництва: як личинки воскової молі покращать вам життя

Осінній період - це мінлива погода, дощі та перепади температури. До погодних змін чутлива кожна третя людина. Саме у весняно-осінній період збільшуються коливання атмосферного тиску, як стверджують лікарі це безпосередньо впливає на наше самопочуття. Загострюються всі хронічні захворювання, особливо чутливі люди з проблемами серцево-судинної системи.

Також через погодні умови збільшується ймовірність захворіти на ГРВІ та інші респіраторні захворювання. Дають про себе знати і хронічні реніти, гайморити та бронхіти.

У таких випадках потрібно шукати дієві способи щоб попередити загострення та максимально зміцнювати імунітет. Одним із унікальних засобів є продукт бджільництва - настоянка воскової молі.

  Настоянка воскової молі - унікальний продукт бджільництва
Настоянка воскової молі - унікальний продукт бджільництва

Користь

Воскова міль – це комаха, яка шкодить бджолам, бо харчується медом, пергою, воском і руйнує їхні домівки. Але при цьому личинки воскової молі несуть неоціненну користь здоров'ю людини. Ця комаха єдина у світі, яка може перетравлювати віск. Настоянка воскової молі корисна і ефективна. Вона має унікальний склад, який створений з пептидів, ферментів, нуклеозидів, високомолекулярних білків, гормонів, мінеральних елементів, амінокислот, ліпідів і жирних кислот. Зважаючи на цей склад настоянка має широкий спектр застосування та ефективного впливу в покращенні здоров'я. Це відомо всім хто займається пасікою та знається на продуктах бджільництва.

Захворювання

Настій воскової молі допоможе в зміцненні імунітету до інфекційних захворювань, запальних процесів в дихальних шляхах, сезонних ГРВІ.

Щодо серцево-судинної системи, екстракт воскової молі використовують для профілактики та допомоги в усуненні захворювання гіпертонії, міокардитів, тахікардії та дистонії. Допомагає ефективно підвищити тонус серцевого м'яза та знизити артеріальний тиск.

Настоянка може сприяти покращенню загоєння ран, виразок, уражень шкіри та внутрішніх органів. Крім цього може застосовуватися для допомоги при різних видах кашлю, в тому числі алергічного.

Натуропат Олена Світко використовує настій личинок воскової молі як допомогу в лікуванні легеневих хвороб, а також сама п'є її щодня для профілактики катаракти очей.

- Цими личинками підвищують імунітет, покращують стан судин та очищують кров.

Створення

Настоянку отримують завдяки гусениці. Комаха має неприємний запах, але в процесі виготовлення він зникає. Використовують молоді личинки воскової молі, що живуть у вуликах. Продукт виробляють в Одеській області з дотриманням всіх вимог та стандартів.

Магазин "Медок" пропонує продукцію в скляних пляшках по 100мл. або у пластикових 0,5 і 1 л. Також тут можна придбати й інші продукти бджільництва - мед, прополіс, маточне молочко, пергу бджолину. Всі ці продукти мають неабияку користь для здоров'я людини. Магазин піклується про своїх покупців, тож пропонує товари найкращої якості з доставкою по всій Україні. Вся продукція сертифікована і має патент на виробництво та гігієнічне заключення МОЗ України.

"Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 26.12.2013 року № 05.03.02-04/119292 виданий ДСЕС".

Зараз ви читаєте новину «Секрети бджільництва: як личинки воскової молі покращать вам життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі