пʼятниця, 19 жовтня 2018 14:00

Санаторій "Лермонтовський" чекає гостей і восени

Автор: Фото: санаторій "Лермонтовський"
  Клінічний санаторій "Лермонтовський" - чудовий варіант для лікування, реабілітації та просто відновлення сил на Чорноморському узбережжі.
Клінічний санаторій "Лермонтовський" - чудовий варіант для лікування, реабілітації та просто відновлення сил на Чорноморському узбережжі.

ДП "Клінічний санаторій "Лермонтовський" ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" — медичний заклад, який використовує традиційні і унікальні програми для оздоровлення та реабілітації.
У "Лермонтовському" Ви можете вибрати один з необхідних напрямків оздоровлення:
- Лікування кардіологічних захворювань: гіпертензії, ішемічна хвороба серця, ревматичні пороки серця у відсутності активності процесу та ін;
- Лікування вегето-судинних дистоній, неврозів;
- Лікування гінекологічних захворювань, хронічних запальних процесів з порушеннями менструального циклу, безпліддя;
- Лікування остеохондрозу, сколіозу, міжхребцевих гриж, захворювань суглобів різної етіології.
"Син з народження хворіє на псоріаз, - каже 50-річна Марія Гладьо з Володимир-Волинського на Волині. - Ця хвороба шкіри майже невиліковна. Тому ми час від часу підліковуємо різними процедурами і їздимо в санаторії. Минулого року були в вересні в "Лермонтовському". Лікар порадив їхати туди".
Оздоровниця розташована в центральній частині Одеси. Цей багатопрофільний цілорічний реабілітаційний центр вважають однією з найстаріших і найпопулярніших одеських оздоровниць.
"Я трохи переживала, що в вересні можуть падати дощі. Але тут в цей час починається оксамитовий сезон. Сонце не таке пекуче, як влітку, але все одно тепле. Ми купались і навіть трохи загаряли. Син робив різні процедури в санаторії".

Клінічний санаторій "Лермонтовський" - чудовий варіант для лікування, реабілітації та просто відновлення сил на Чорноморському узбережжі. Період з кінця серпня по листопад - особливо сприятливий для санаторно-курортного відпочинку і лікування за профілями: серцево-судинна система, шкірні захворювання, нервова система, ендокринна система і алергічні захворювання.

За детальною інформацією та уточненням наявності місць звертайтеся +380 48 722 66 76 стіл довідок, +380 93-326-52-77 і +380 48-724-66-39 відділ бронювання.

www.sanlermontov.com.ua

 

Зараз ви читаєте новину «Санаторій "Лермонтовський" чекає гостей і восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі