вівторок, 13 серпня 2019 12:15

Рейтинг страхових компаній в Україні

Український ринок страхування

За останнє десятиліття ринок страхових послуг України стрімко рухався вперед. Компанії виплатили юридичним і фізичним особам 67 млрд. грн. Важливу роль в цьому зіграла співпраця з іноземними партнерами з перестрахування з Європи й США. У цьому році тенденція зростання зберігається, обсяги операцій збільшуються в усіх сегментах ринку. Позитивну динаміку демонструють якісні та кількісні показники. Лише за перший квартал 2019 року в загальній сумі обсяг страхових виплат склав 13 300 млн. грн. Новим трендом останніх років стало оформлення страховок в онлайн режимі. Тепер кожен бажаючий може легко і швидко здійснити страхування онлайн без черг і комісій агентам.

Рейтинг страховиків

Як і в минулому періоді, перші позиції списку за результатами 1 кварталу 2019 року займають компанії, які входять до міжнародних фінансових груп - "АХА Страхування" і "УНІКА".

  Рейтинг українських страховиків
Рейтинг українських страховиків

Параметри побудови списку страхових компаній

Рейтинг заснований на щоквартальній статистиці страхових компаній, а також на таких параметрах як:

● досвід роботи на ринку;
● професійний підхід;
● інтенсивність росту базових показників;
● наявність відділень по Україні;
● кваліфікація фахівців;
● диверсифікація портфельних ризиків;
● оперативне реагування на потреби клієнтів;
● тарифи й умови надання послуг;
● позитивний імідж;
● база клієнтів;
● виплати за страховими випадками не нижче 30%.

Страхування онлайн

Завдяки сайтам-агрегаторам та послузі онлайн страхування, сьогодні кожен бажаючий може за 5 хвилин ознайомитися з пропозиціями топових страховиків, не виходячи з дому. Не потрібно оббивати пороги офісів, висиджувати черги й збирати тонни паперів. Досить зайти на сайт, обрати онлайн-страховку, підібрати вигідну програму у лідерів страхового рейтингу й отримати готовий документ на електронну пошту. Е-поліс є офіційним документом, він завжди знаходиться в смартфоні та може бути наданий за необхідністю.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг страхових компаній в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі