четвер, 09 липня 2020 14:23

"П'єш і насолоджуєшся" - де замовити найсмачнішу воду для дому та офісу

Ні для кого не секрет, що людина регулярно має вживати певну кількість води за добу. У середньому фахівці радять не менше двох літрів. Це сприяє схудненню, допомагає побороти головний біль, омолоджує шкіру, додає бадьорості, покращує травлення і навіть перешкоджає розвитку ракових пухлин сечового міхура і товстої кишки.

  Фахівці радять вживати не менше двох літрів води на день
Фахівці радять вживати не менше двох літрів води на день

Але важливо, щоб вода була якісною і приносила лише користь організму, і не шкодила йому. Якщо хочете пити саме таку, то радимо скористатися доставкою води у Києві "Skandinavia". Вона має відмінний смак, сприяє зміцненню імунітету, виводить токсини та покращує обмін речовин.

Компанія "Skandinavia" не нова на ринку. Високу марку тримає уже сім років. За цей час зарекомендувала себе, як один із найкращих постачальників якісної бутильованої води в столиці та області. Склад води, яку вони пропонують, збалансований та максимально нагадує ту, яка витікає в природніх гірських джерел Скандинавії. Такий результат отримали завдяки роботі професійних технологів на сучасному обладнанні світових брендів.

Перед тим, як потрапити до споживачів, джерельна вода "Skandinavia" проходить ретельну підготовку. Вода фільтрується через природній матеріал – кварцевий пісок, в подальшому йде обробка з допомогою активованого вугілля, наступний етап часткового пом'якшення та збереження в складі природних мінералів, які є важливою складовою імунітету людини і на завершальній стадії обробка ультрафіолетом, що запобігає розвитку мікробіології.

Підтверджують якість води відповідні сертифікати. Компанія щодня тестує свій продукт на відповідність державним стандартам МОЗ України. Особлива увага приділяється тарі. Кожен бутель обов'язково проходить кілька етапів професійної мийки, дезинфекції та ополіскування.

Окрім смачної та корисної води, компанія пропонує різноманітні аксесуари: кулери, помпи, підставки, лимонадниці, чайники, стаканотримачі, крани, паперовий пластиковий посуд.

Крім того, у компанії шанують покупців, гарантують вчасну доставку, пропонують купу акцій, знижок та подарунків.

А беззаперечним доказом вдалої роботи компанії є відгуки клієнтів.

"Не перший рік замовляємо воду Skandinavia для пиття без кип'ятіння. Жодного разу не було претензій до якості води, п'єш і насолоджуєшся, як джерельну. Крім цієї води, перепробували і у інших постачальників, але зупинилися все таки на воді Skandinavia. Дякую Вашим постачальникам за своєчасну доставку замовлення в будь-яку погоду, а також за добре ставлення до клієнтів", - вказує Віталій.

"Всій родині подобається якість води - ніяких сторонніх присмаків, накипу в чайнику немає. Доставляють завжди вчасно. Мене все влаштовує", - наголошує Олександра.

Розташована компанія "Skandinavia" в місті Києві по вулиці Магнітогорська, 1.
Замовити воду можна за телефоном (044) 337-05-05 або на сайті skandinavia.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"П'єш і насолоджуєшся" - де замовити найсмачнішу воду для дому та офісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі