четвер, 05 жовтня 2017 16:12

Професіонали обирають японське обладнання Shima Seiki

Японська компанія Shima Seiki вже понад 50 років випускає машини для в'язання. Сьогодні це світовий бренд, який популярний і серед виробників трикотажу з України, адже багато технологій цієї компанії не мають аналогів на сучасному ринку.

Якість по-японськи

Абсолютно кожна в'язальна машина Shima Seiki проходить 12 етапів перевірки, а не вибірково одна модель з партії, як практикують на більшості виробництв. Саме такий підхід гарантує довгу експлуатацію машини без перебоїв та в умовах будь-якого навантаження.

Завдяки пристрою контролю кулірної щільності DSCS, навіть 1000-й зразок, випущений на машині Shima Seiki, буде ідентичний 1-му. Забезпечується максимальна відповідність до першого зразка. Тож виробник може тиражувати вдалу модель, не втрачаючи якість та гроші.

Вибір на користь прибутку

Українські виробники трикотажу використовують плосков'язальні машини Shima Seiki для всіх сезонів. Одна машина випускає трикотаж різних класів та щільності. Не потрібно додаткове обладнання чи заміна деталей.

Завдяки швидкому поверненню каретки на нових промислових в'язальних машинах, їх продуктивність збільшилась на 14-16 %, в порівнянні з іншими моделями в'язальних машин.

  Технології японської компанії Shima Seiki не мають аналогів на сучасному ринку
Технології японської компанії Shima Seiki не мають аналогів на сучасному ринку

Втілює дизайнерські ідеї

Нове програмне забезпечення для в'язальних машин Shima Seiki допоможе втілити будь-які ідеї по створенню розкішних та модних речей. Ви отримаєте зображення майбутнього виробу і зможете оцінити його до того, як запустите модель у виробництво. Якщо необхідно, можна зробити фото на підставі імітації і отримати реалістичне зображення майбутнього виробу.

Вибір виробників

Такі машини підійдуть як для невеликих підприємств, так і для потужних фабрик. А офіційні представники Shima Seiki в Україні допоможуть з установкою, наладкою та запуском обладнання, безкоштовно навчать персонал користуватись машинами та програмним забезпеченням.

Звернувшись за телефоном 0503088030 або написавши листа на електронну адресу [email protected], ви зможете отримати детальну консультацію, та зробити вірний вибір для вашого бізнесу.

Будувати своє трикотажне виробництво в Україні, завдяки технологіям Шима Сейкі стало набагато легше та вигідніше.

Зараз ви читаєте новину «Професіонали обирають японське обладнання Shima Seiki». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі