пʼятниця, 15 січня 2021 11:25

Петрівський квартал відгуки мешканців позитивно впливають на розвиток житлового комплексу

  Петрівський квартал заслужено вважається одним із найбільших житлових комплексів в Україні
Петрівський квартал заслужено вважається одним із найбільших житлових комплексів в Україні

Сьогодні стало відомо, що великий забудовник NOVBUD в 2021 році планує здати відразу кілька нових секцій у своєму флагманському житловому комплексі, який розташувався на території 56 га в селі Святопетрівське, що поруч із Софіївською Борщагівкою і всього в декількох кілометрах від Києва в екологічно чистому районі.

Петрівський квартал заслужено вважається одним із найбільших житлових комплексів в Україні і зараз вже налічує понад 78 будинків, які повністю побудовані та вже давно здані в експлуатацію. Зараз тут проживає вже більше 5000 сімей і їх чисельність постійно зростає одночасно із запуском нових секцій.

Крім житлових будинків, в даний момент тут вже відкрито понад 40 кафе і магазинів, 11 різних зон для відпочинку, 27 салонів краси, 25 розвиваючих дитячих клубів, 11 медичних установ, 4 спортивних клуби і 3 відділення пошти і це ще не все.

Про Петрівський квартал відгуки підтверджують, що багато хто обирає цей ЖК через місце розташування, зручну інфраструктуру, а також відчуття безпеки, адже житловий комплекс цілодобово охороняється, а по всьому периметру розставлені відеокамери. У ЖК є власні патрулі та група оперативного реагування.

Петрівський квартал стане ще більшим?

NOVBUD не планує зупинятися на досягнутому і вже в 2021 році будуть добудовані і введені в експлуатацію нові секції житла. Компанія поступово наближається до своєї початкової мети - 130 будинків і 8500 квартир з орієнтовною кількістю населення в 23000 людини, що за нинішніми мірками сміливо може претендувати на маленьке місто, де всі всіх знають і дбають про комфорт один одного, беруть участь в активностях і анімаційних програмах, які регулярно тут проводяться для місцевих мешканців.

Також забудовник планує найближчим часом запустити торговий центр, державний дитячий садок і школу, щоб максимально закрити потреби більшості жителів комплексу.

Петрівський квартал відгуки

Ті умови життя, які створені і продовжують створюватися на території ЖК нікого не залишать байдужими. Це практично місто в місті, це своя екосистема із власною дружньою атмосферою затишку, доброзичливості та комфорту. Тут сусіди починають товаришувати під'їздами і постійно беруть участь у різного роду активностях на свіжому повітрі, народжуючи нові традиції для жителів, поступово стаючи однією великою родиною. Читаючи відгуки про Петрівський квартал від реальних мешканців, стає зрозуміло, що їм дуже подобається жити в такій атмосфері, виховувати дітей і навіть працювати, не залишаючи межі комплексу, тому що на території є все необхідне, а розвиток не припиняється і сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Петрівський квартал відгуки мешканців позитивно впливають на розвиток житлового комплексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі