пʼятниця, 01 листопада 2019 15:47

Персональний автоадвокат – це юридична допомога в ДТП від А до Я

Персональний автоадвокат – це юридична допомога в ДТП від А до Я
На сайті auto-advokat.com.ua ви можете отримати безкоштовну усну консультацію

Ледь не щодня на дорогах трапляються ДТП і порушення правил дорожнього руху. Але, що робити, коли ти не розбираєшся у паперових справах, але хочеш аби непорозуміння з судами пройшли швидко і грамотно?

Автоадвокат Олексієнко Михайло підготує всі письмові документи, проконсультує та безпосередню братиме участь у справі.

"Хочу подякувати Михайлу Олексієнку! У 2014 році потрапила у ДТП і рішенням суду було забрати автомобіль, який ми продали. Почали надходити листи з служби конфіскату. Чесно кажучи, для мене, як для людини, яка в цьому не розуміється було страшно. Зовсім не розуміла, що мене чекає. Тоді звернулась до Михайла. Поїхали з ним в суд і за один день закрили цю справу", - розповідає Ангеліна Мороз.

Самостійно розбиратися з процесуальними тонкощами дійсно складно. На оформлення документів і судові засідання піде багато часу. На сайті auto-advokat.com.ua ви можете отримати безкоштовну усну консультацію. А один дзвінок – вирішить ваші проблеми. Всі клопоти ляжуть на плечі професійного автоадвоката.

"Півроку тому на машину впала величезна гілка й сильно зім'яла автомобіль. Експерти нарахували більше 100 тисяч гривень. Думала, що ці гроші отримати нереально, бо знайти винного у цьому випадку дуже важко. Знайшла в інтернеті сайт auto-advokat.com.ua. Михайло Олексієнко обіцяв допомогти. Нещодавно виграли суд. Було дуже приємно чути, що в суд йти не довелося. За мене все зробили юристи. З великою вдячністю можу сказати, що тут працюють професіонали", - розповідає Галина Погоріла.

У послуги адвоката входять страхові спори, відшкодування шкоди після ДТП, кримінальні справи по ДТП, експертиза – оцінка збитку після ДТП, транспортно-трасологічна експертиза та експертиза обставин ДТП.

"У мене в'їхав автобус. Думав, що гроші мені вже не отримати, тому, що страховки у них немає, та ще й держслужба. Але зовсім нещодавно, завдяки Михайлу, ми виграли суд! Адвокат справжній професіонал, знає свою справу, хоч на перший погляд дуже молодий", - ділиться враженнями Ростислав Калюжний.

Автоадвокат компенсує усі збитки клієнтів, швидко оформляє документи, починає виконувати роботу одразу після дзвінка, знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта та головне – працює законно і готовий до всіх сюрпризів системи.

Переходьте на сайт auto-advokat.com.ua – телефонуйте і отримуйте повну консультацію та вирішення усіх автомобільних справ гарантовано. Зробіть правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Персональний автоадвокат – це юридична допомога в ДТП від А до Я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі