пʼятниця, 29 листопада 2019 14:16

Ого! Знижки до -40% на електроінструменти Dnipro-M всього чотири дня!

  Бренд Dnipro-М пропонує вигідні акції та пропозиції на Чорну п'ятницю
Бренд Dnipro-М пропонує вигідні акції та пропозиції на Чорну п'ятницю

Бренд якісного інструменту Dnipro-M завжди знаходить можливість порадувати Вас акціями та вигідними пропозиціями. Цього разу приводом виступає Чорна п'ятниця! І ми вирішили зробити її найвигіднішою для Вас! Завітайте до нашого інтернет магазину або у будь-який зі 100 Фірмових магазинів по всій Україні та переконайтеся у цьому самі!

З 29.11 до 02.12 інструменти бренду Dnipro-M можна буде придбати зі знижкою до 40%! Наприклад, Шліфмашину кутову можливо придбати усього за 675 грн., а Універсальний набір інструмента, який підійде для будь-яких ремонтних робіт вдома, на дачі чи в гаражі, зі знижкою у 500 грн.!

Dnipro-M — український бренд електроінструмента та зварювального обладнання, який відрізняється високою якістю, зручним сервісом та приємною ціною. Ми піклуємося про своїх споживачів та робимо все можливе для того, щоб користування нашим інструментом задовольняло не тільки якістю самого продукта, але й сервісом обслуговування. Задля Вашого спокою ми даємо гарантію на інструмент на 3, 5, 10 років, та навіть довічну.

Чорна п'ятниця у Dnipro-M — це найкращий момент для того, щоб визначитися із вибором та придбати якісне обладнання для вирішення своїх завдань. Асортимент інструментів зі знижками — величезний! На Вас чекають 60 одиниць товарів, серед яких Ви точно знайдете щось для себе.

Досить планувати та відкладати! Дозвольте собі якість!

Поспішайте, адже кількість товарів зі знижками обмежена!

Зараз ви читаєте новину «Ого! Знижки до -40% на електроінструменти Dnipro-M всього чотири дня!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі