четвер, 09 січня 2020 15:28

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутниковому ТБ

Наші громадяни звикли дивитися супутникові канали України безкоштовно, але в найближчому майбутньому це буде неможливо у зв'язку з їхнім кодуванням. Вже в січні для того, щоб дивитися в прямому ефірі звичні передачі ТБ-каналів, доведеться вносити щомісячну абонплату. Однак є й інший варіант – Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор України.

  Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор України
Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор України

Новини супутникових каналів в Україні

Власники медіагруп прийняли рішення перейти на платне ТБ з метою поліпшення якості контенту та боротьби з піратством. Для Європи це звичний формат, і зовсім скоро ми також зможемо оцінити всі переваги платних ТВ-каналів. Як це здійснюється на практиці? Кодування супутникового сигналу не дозволяє знайти нові частоти українських каналів, і для доступу до них необхідно використовувати спеціальний декодер. Провайдери супутникового телебачення в Україні вже зараз закликають готуватися до нового формату. Однак є й інший варіант – дивитися канали ТБ онлайн.

Немає сигналу на супутнику, що робити? Над цим вже багато хто замислюється вже зараз, а все через маятникові відключення каналів України. Звичайно, можна спробувати знайти незаблоковані частоти супутникових каналів 2019, але ймовірність успіху невисока. Для того, щоб отримати доступ до нових параметрів супутникового ТБ, необхідно купити декодер, самостійно або за допомогою майстра налаштувати його та підключити саму послугу. Альтернатива – скористатися інтернет-телебаченням.

  Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор України
Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор України

Як дивитися ТБ через Інтернет

Інтернет ТБ в останні роки буквально захопив увагу телеглядачів. Завдяки підключенню IPTV українські канали доступні на будь-якому пристрої: телевізорі, ноутбуці чи навіть смартфоні. Це оптимальний вибір для любителів високої якості, адже трансляція каналу відбувається за протоколом IP, що забезпечує хороше чітке зображення, без зависань, в максимально доступній якості. Достатньо встановити відповідну програму на приставку або смарт-телевізор, щоб дивитися телебачення онлайн.

Сервіс, який пропонує відомий український провайдер Мережа Ланет, дозволить вам дивитися в прямому ефірі канали Тб онлайн, користуючись широким спектром переваг:

1. Безліч каналів, не лише українських, в ТВ-пакетах на вибір.
2. Функції запису, перемотування та паузи.
3. Вигідна система бонусів.
4. Зручність і простота у використанні.

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV надає широкий вибір каналів супутникового ТБ онлайн в кращій якості, а також зворотний зв'язок і допомогу фахівців. Ви зможете дивитися онлайн СТБ, 1+1, Новий канал, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО ТV та інші з інтерактивним сервісом Ланет.TV.

Зараз ви читаєте новину «Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутниковому ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі