вівторок, 09 квітня 2019 12:21

Обладнання для ультразвукової діагностики в тваринництві та ветеринарії

Якщо ви ветеринарний лікар чи маєте власну ветклініку або тваринний комплекс, то вам однозначно потрібен апарат ультразвукової діагностики. Де його купити, щоб було вигідно та для чого той апарат - розповімо у статті.

  В інтернет-магазині Укрвет представлені найрізноманітніші види апаратів ультразвукової діагностики
В інтернет-магазині Укрвет представлені найрізноманітніші види апаратів ультразвукової діагностики

"Для господарств це незамінна апаратура. Запліднення ВРХ проводиться штучно. Щоб знати чи вагітна корова чи вагітність не настала, потрібно використати апарат ультразвукової діагностики. Він вже з 30 дня після запліднення покаже вагітність, а це - переведення корови на інші корми. Якщо ж вагітність не настала, завдяки сучасному апарату можна буде визначити чому це сталося, які хвороби є у тварини", - розповідає спеціаліст з продажу ультразвукових апаратів, Ярослав. – "Так, за допомогою сканера MSU2 Vet можливо визначити вагітність, після осіменіння, у всіх видів сільськогосподарських тварин на ранніх стадіях: супоросність - на 18 добу, тільність - на 30 добу, жеребність - на 11 добу, суягність - на 26 добу, сукрильність - на 9 добу".

Крім того, за допомогою апарату ультразвуку можна визначити точний строк вагітності, кількість і навіть стать молодняку.

"Для свиней вагітність можна встановити з 19 дня від осіменіння. Завдяки ранній діагностиці вагітності свиней, вдається коригувати режим утримання свиноматки, включаючи харчування, профілактичний прийом підтримуючих медичних препаратів тощо. Це сприяє народженню здорового потомства, регулюванню народжуваності і відновленню поголів'я свиней, веденню економічно ефективного господарювання", - каже Ярослав. – "Також за допомогою шпикоміру можна, нажавши всього одну кнопку, провести замір товщини шпику з похибкою в один міліметр".

Де придбати УЗД апарат?

Зараз є безліч магазинів та точок продажу такої апаратури. Але, спеціалісти радять звертати увагу на надійність магазину. В інтернет-магазині Укрвет дають гарантію на всі апарати до 2 років. Крім того, магазин проводить технічне обслуговування свого обладнання.

В інтернет-магазині Укрвет представлені найрізноманітніші види таких пристроїв. Їх перевага в порівнянні з іншими торговими точками – висока якість і невелика ціна. УЗД сканери для свиней відрізняються зручністю експлуатації, невеликою вагою, простотою обслуговування.

"Ми відбираємо для продажу апарати з простим способом фіксації чи утримання в руці. Адже ветеринар-клініцист, особливо на виїзді, не може встановити сканер на стіл, а змушений переносити його в руках, поєднуючи діагностику з іншими активними діями. Тому наш асортимент розрахований максимально на зручність і результативність використовуваної техніки", - додають фахівці.

Зараз ви читаєте новину «Обладнання для ультразвукової діагностики в тваринництві та ветеринарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі