середа, 15 вересня 2021 14:37

Незалежний Гігабіт: 30 місяців Інтернету за 30 гривень від Мережі Ланет

Лідер гігабітного Інтернету та провайдер кабельного телебачення Мережа Ланет запустив акцію до 30-річчя Дня Незалежності України — "Незалежний Гігабіт". Нові абоненти можуть підключити один із акційних тарифів і користуватись Інтернетом впродовж 30 місяців всього лиш за 30 гривень!

  Мережа Ланет запустила акцію "Незалежний Гігабіт"
Мережа Ланет запустила акцію "Незалежний Гігабіт"

Лідер гігабітного Інтернету Мережа Ланет запустив нову акцію присвячену 30-річчю Дня Незалежності України — "Незалежний Гігабіт". Для цього провайдер створив нові тарифні плани, які передбачають 30 місяців користування всього лиш за 30 гривень:

"GigaLibre" — Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також доступ до ТВ-пакету "Promo" з понад 40 аналоговими, 50 цифровими та 120 онлайн-телеканалами. Тариф діє у Києві.

"MegaLibre" — Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с, а також доступ до ТВ-пакету "Promo" з понад 40 аналоговими, 50 цифровими та 120 онлайн-телеканалами. Тариф діє у Володимир-Волинському, Червонограді, Калуші, Івано-Франківську, Сєвєродонецьку та Кам'янці-Подільському.

Підключення акційних тарифів коштує 30 грн.

Також у Києві діє тариф "GigaLibre + IP", а в Червонограді, Івано-Франківську, Володимир-Волинському та Кам'янці-Подільському — "MegaLibre + IP". Ці тарифні плани надають можливість абонентам користуватись фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою впродовж 30 місяців усього за 60 грн/1 місяць.

Акція "Незалежний Гігабіт" триває з 23 серпня до 21 вересня 2021 року. Тарифи доступні для нових абонентів, які у період проведення акції підключилися до нього. А також для дійсних та нових абонентів, які виграли акційний тариф на офіційних сторінках Мережі Ланет у соцмережах — Facebook та Instagram.

Детальна інформація про акцію та умови участі на офіційному сайті Мережі Ланет: https://www.lanet.ua/GL/

Мережа Ланет входить у ТОП-3 операторів кабельного телебачення та ТОП-7 інтернет-провайдерів України. Є лідером гігабітного Інтернету та обслуговує понад 250 000 абонентів телекомунікаційних послуг у 8 областях України.

Зараз ви читаєте новину «Незалежний Гігабіт: 30 місяців Інтернету за 30 гривень від Мережі Ланет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі