пʼятниця, 27 грудня 2019 19:50

Немає компанії на Новий рік: що робити?

Немає компанії на Новий рік: що робити?
Як організувати онлайн-знайомство перед Новим роком?

Зазвичай Новий рік зустрічають з сім'єю або у великій компанії. Але буває і так, що маячить перспектива зустріти "головну ніч в році" на самоті. Не хочете цього? Рекомендуємо відправитися на сайти знайомств для пошуку цікавої компанії.

Як організувати онлайн-знайомство перед Новим роком?

• Зареєструйтеся на сайті для знайомств в Україні UkrDate.

• Заповніть анкету. Вкажіть реальний вік, рід занять, цілі знайомства. Все це потрібно, щоб система запропонувала людей зі схожими параметрами. Так простіше знайти людину, з яким буде цікаво.

• Уточніть мету. Зрозуміло, що ви бажаєте познайомитися, але важливо дати зрозуміти, що новорічну ніч ви хочете провести в компанії людини, яку шукаєте. Це звузить коло пошуку, але залишить тільки "цільову аудиторію".

• Додайте реальну фотографію, зроблену нещодавно. У вас і так мало часу на з'ясування, хто і як реально виглядає, тому пропустіть пункт необов'язкової конфіденційності. Коли знайомство відбудеться, можете видалити фото при бажанні.

• Виділяйтеся на тлі інших користувачів сайту знайомств. Це можливо завдяки цікавому привітання з націленістю на зустріч до Нового року або безпосередньо в ніч.

• Можливо, вам обом буде комфортно побачитися в 00:00 з 31 грудня на 1 січня біля головної ялинки вашого міста. Дуже романтично і тактовно по відношенню до нового знайомого. А далі вже можна вирішити, що робити і куди відправитися.

• Будьте доброзичливі. Ніхто не бажає зустрічати Новий рік в компанії похмурої і вічно невдоволеної людини.

• Робіть компліменти, але не перестарайтеся. Штучні лестощі завжди відчуваються. Намагайтеся розгледіти людину і його реальні переваги.

• Якщо в процесі спілкування бачите, що людина проявляє мало ініціативи, закінчуйте розмову і пишіть іншому. Як це розуміти? Найчастіше це виражається в односкладових відповідях на питання і неохочому діалозі. Наприклад, ви написали людині три повідомлення, а він - одне, і при цьому між відповідями робить великі паузи в кілька годин. Реально зацікавлені в знайомстві люди активно підтримують розмову.

• Не кличте одразу до себе додому. Це може виглядати підозріло. Постарайтеся добре пізнати людину, зустрітися з ним на каву до новорічної ночі, щоб переконатися, що вам буде разом комфортно.

Завжди десь в іншому кінці міста є людина, яка так само, як і ви, хоче спілкуватися і провести Новий рік в компанії цікавого співрозмовника. Дійте, адже під Новий рік трапляються найнесподіваніші історії!

Зараз ви читаєте новину «Немає компанії на Новий рік: що робити?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі