середа, 20 травня 2020 14:49

Не лимонами єдиними: для яких корисних продуктів завжди є місце в холодильниках українців

  Навіть ті українці, які не дотримуються здорового способу життя, із задоволенням вживають деякі види ПП-їжі на постійній основі
Навіть ті українці, які не дотримуються здорового способу життя, із задоволенням вживають деякі види ПП-їжі на постійній основі

Українці розповіли, які доступні і корисні продукти завжди зберігають на полицях своїх холодильників. У топ найбільш затребуваних харчів потрапили багаті вітамінами і мікроелементами свіжі овочі і фрукти, різні види м'яса і багато інших ласощів з імуностимулюючими і навіть антибактеріальними властивостями.

Як виявилося, навіть ті мешканці країни, які не дотримуються здорового способу життя, із задоволенням вживають деякі види ПП-їжі на постійній основі.

Які ж "корисності" можна відшукати в холодильних камерах практично в кожному будинку?

Свіжа зелень

Кінза, петрушка, пір'я цибулі, листя салату - всі ці рослини, що виділяють просто неймовірний аромат, обов'язково є в запасі у передбачливих українців.

Що найцікавіше, жителі країни не тільки купують зелень в супермаркетах і на ринках, а й вирощують самостійно. Для її зберігання в холодильниках, як правило, виділяють окрему поличку або ж місце в зоні свіжості.

Оснащений спеціальним відсіком для зелені та овочів двокамерний холодильник Whirpool в MOYO - справжня знахідка для сучасних користувачів.

Куряче філе

"Їжа спортсменів" або ж м'ясо для тих, хто на дієті, - це ще один улюблений продукт українців. Причини його популярності очевидні:

• корисний склад;
• низька енергетична цінність;
• можливість вживання як дорослими, так і дітьми;
• приємний смак;
• десятки доступних способів приготування.

Яблука

У ящиках для фруктів найчастіше знаходяться яблука: зелені та червоні, м'які і хрусткі, соковиті і з сухою, "цукровою" м'якоттю. Ці фрукти легко замінюють повноцінні десерти, а їх вживання практично не відображається на фігурі.

Яблука можуть входити до складу кондитерських виробів, соусів, салатів і навіть основних страв. Ймовірно, любов українців до яблук обумовлена їх корисністю, приємним смаком і доступною ціною.

Сир

Жителі України не з чуток знають, що кисломолочний сир - це джерело натурального білка і кальцію. Завдяки цій особливості його прийнято вживати в чистому вигляді, а також разом з різними топпінгами. Крім того, на основі сиру часто готують запіканки, рулети, оладки і навіть торти.

Огірки і помідори

Цей нерозлучний овочевий "дует" регулярно виявляється в холодильниках українців навіть поза сезоном. У зимовий період, коли смак магазинних овочів змушує бажати кращого, огірки і помідори потрапляють в продуктовий кошик в маринованому і соленому вигляді.

Зрозуміло, "законне" місце в холодильних агрегатах займають і інші продукти: наприклад, вершкове масло, молоко, банани, різні сорти капусти, лимони і корінь імбиру.

Зараз ви читаєте новину «Не лимонами єдиними: для яких корисних продуктів завжди є місце в холодильниках українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі