четвер, 13 травня 2021 19:11

Найкращий слуховий апарат для дитини

Найкращий слуховий апарат для дитини
В "Центрі Слуху" можна підібрати слухові апарати для дітей будь-якого віку.

Від стану здоров'я наших дітей залежить розвиток суспільства у майбутньому. Результати досліджень свідчать про тенденцію погіршення показників здоров'я дітей в Україні. Проблеми зі слухом – поширене явище у малюків. Але в більшості випадків при правильній діагностиці та лікуванні можна уникнути негативних наслідків у майбутньому. На жаль, в нашій державі погано розвинена культура звернення до лікаря-сурдолога чи отоларинголога. Батьки не приділяють належної уваги при незначних порушеннях слуху. Це призводить до втрати дорогоцінного часу.

Коли потрібно задуматися про діагностику слуху дитини

Порушення слухової функції у дитини турботливі батьки помітять одразу. Тут важливо не ховатися від проблеми, не робити невтішні висновки, не відкладати "на потім" візит до лікаря. Дитячий організм — це єдине ціле і проблеми зі слухом однозначно спровокують порушення розвитку мови. І як наслідок виникнуть труднощі з адаптацією у колективі.

Сучасне діагностичне обладнання в тандемі з досвідченими спеціалістами дають можливість не тільки виявити хворобу, але і визначити кількісно втрату слуху на різних частотах. Це дасть можливість точно налаштувати слуховий апарат. Купити дитячий слуховий апарат - одне з альтернативних рішень проблеми, яке в більшості випадків є досить ефективним.

Слуховий апарат для дитини: коротко про головне

1. Дітям можна користуватися апаратами тільки завушного типу. Вони зручні та безпечні для організму, що перебуває у стадії росту.

2. Розглядаємо сучасні цифрові моделі "https://sluh-doctor.com/" — вперше введені в експлуатацію не пізніше 3 років тому.

3. Оснащені дитячою формулою налаштування останнього покоління DSL v.5.

4. Мають LED-індикатор — повідомляють про рівень заряду та потребу у сервісному обслуговуванні.

5. Індекс IP68 - максимальний рівень захисту від пилу, вологи, поту - дозволяє діткам вести активний спосіб життя.

6. Bluetooth-з'єднання зі смартфоном батьків — інформація про заряд батареї, можливість знайти загублений апарат.

7. Можливість підключення до ноутбука чи планшета — важливо для повноцінного навчання.

8. Функція блокування батарейного відсіку — безпечне використання, неможливість дитиною дістати батарею та заподіяти шкоду власному здоров'ю

9. Яскрава кольорова гамма і цікавий дизайн — комфортне використання і безболісна адаптація.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий слуховий апарат для дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі