четвер, 21 жовтня 2021 12:32

Leeloo ai відгуки та ідеї від клієнтів ми завжди намагаємося реалізувати - Василь Рій

Історія, клієнти та відгуки платформи Leeloo.ai за 5 років - з нуля до №1 ринку автоматизації онлайн продажів і про шляхи Василя Рій і перших $ 100М/рік обороту клієнтів.

"З юності я мріяв запускати бізнеси як гриби після дощу - перетворювати ідеї в бізнеси. Хотів, щоб робити мільйони доларів в онлайн продажах стало просто: будь-який продукт, сервіс, або послугу популяризувати в пару кліків. Хотів довести собі, батькам і всім хто в мене не вірив, що з нуля без капіталу, команди і продукту з "країни третього світу як Україна" можна створити продуктову ІТ компанію мрії і лідера на ринку автоматизації онлайн продажів" - Василь Рій.

  За 5 років Leeloo.ai виросли до команди понад 50 осіб
За 5 років Leeloo.ai виросли до команди понад 50 осіб

За 5 років Leeloo.ai виросли з нуля від ідеї Василя Рій до команди в 50+ людей, які регулярно релізять оновлення №1 платформи автоматизації маркетингу, продажів і клієнт сервісу через тунелі продажів без технічних навичок.

І тільки за 2020 р. 30,000+ клієнтів Лілу серед яких є Лабораторія Касперського, Shell, Avis, Ощад, Лайк Центр, Дмитро Карпачов згенерували більше $ 100,000,000 онлайн продажів використовуючи месенджери, чат-боти, автоматизацію тунелів продажів та інші 20+ проривних інструментів платформи. І тепер завдяки шаблонам тунелів продажів Лілу, можна запустити ефективну систему онлайн продажів буквально за 4 години з нуля (за вихідні).

Leeloo ai відгуки про платформу вже залишили тисячі людей - Василь Рій

Успіх платформи Лілу надихає тим, що ІТ проект почався не з втрати мільйонів доларів грошей інвесторів на розробку платформи навколо гіпотези її корисності, а з запуску предпродажів клієнтам в 2016 р. без інвесторів і самого продукту. І фактично Лілу платформа, яка створена на відгуках її клієнтів, які платять, які продають онлайн товари, сервіси та послуги в 52+ країнах світу.

Одна з головних причин чому всі бізнеси сьогодні поступово переходять на автоматизацію онлайн продажів в Лілу - якість, в основі якої безпрецедентна стабільність 99,9999% uptime платформи, команда не шкодує коштів і використовує найбільш передові і дорогі технології і сервіси Amazon AWS, React і Node Js, а колосальне навантаження від великих клієнтів допомагає тримати команду в тонусі та сталому розвитку на новий рівень.

Ключовим приимуществом Leeloo.ai для будь-якого бізнесу є функціонал тунелів продажів у зв'язці з СRM системою, прийомами оплат, чатами підтримки і чат-ботами для залучення клієнтів, управління і головне монетизації підписаної бази без технічних навичок, інтеграцій, підрядників - інтеграторів та іншого геморою з яким зазвичай стикаються бізнеси намагаючись налаштувати передбачуваний потік онлайн-продажів. Є все необхідне, щоб навіть мікро бюджетами та мікро ризиками запустити прибуткову бізнес модель онлайн продажів.

Лілу створена, щоб скорочувати вартість залучення клієнтів і збільшувати довічну цінність. Компанія дає клієнтам і всі інструменти для маркетингу, продажів і клієнт сервісу та навчання персоналу (команду клієнта) створювати тунелі продажів за 48 годин.

Leeloo.ai єдина продуктова компанія на ринку, яка об'єднала і передові інструменти і навчання і першокласну підтримку в одному рішенні для розвитку бізнесу в інтернеті. Хлопці підприємці, маркетологи, продавці і програмісти створюють продукт для таких самих, як вони.

Зараз ви читаєте новину «Leeloo ai відгуки та ідеї від клієнтів ми завжди намагаємося реалізувати - Василь Рій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі