понеділок, 11 лютого 2019 17:47

Квіти до Дня закоханих: унікальні ведмедики з 3D троянд

Якщо ви хочете здивувати дівчину в День святого Валентина, викликати море позитивних емоцій, купіть ведмедика зі штучних 3d троянд і вручіть їй. Це унікальний презент "два в одному": іграшка і букет квітів. Прообразом такого виробу став відомий плюшевий ведмедик Тедді з однойменного мультфільму. Особливий спосіб виробництва дає прекрасний результат: іграшка довго зберігається, виходить дуже м'якою і ніжною, за зовнішнім виглядом вона схожа на кущ з живих троянд.

 

Ведмідь з 3D троянд: особливості виробу

Казкового ведмедика виготовляють майстри флористичного мистецтва, використовуючи латексні троянди з фоамірана. Матеріал за своєю структурою і якостями нагадує штучну замшу. Вироби наділені такими характеристиками:

• вони пластичні і зносостійкі;
• можуть бути пофарбовані в будь-який колір і відтінок;
• відмінно тримають первісну форму;
• мають ніжну, бархатну поверхню;
• стійкі до впливу вологи;
• безпечні для здоров'я, матеріал пройшов сертифікацію.

Веселі ведмедики з троянд ручної роботи захоплюють своєю красою і дизайном. Для виробництва однієї іграшки застосовують більше 500 штучних 3D трояндочок.

  Для виробництва одного ведмедика з троянд ручної роботи застосовують понад 500 штучних 3D трояндочок
Для виробництва одного ведмедика з троянд ручної роботи застосовують понад 500 штучних 3D трояндочок

Різновиди ведмедиків з троянд

Їх колірна гамма – від ніжних пастельних до яскравих і насичених. Є двоколірні і триколірні вироби - іншим відтінком виділяється мордочка, вушка, лапки милої тварини. Прикрашаються сердечком або симпатичною стрічкою на шиї.

Продаються ведмедики з троянд в столиці недорого в салоні квітів "Квіточка". Можна замовити з доставкою, вам не доведеться їхати за іграшкою, її принесуть додому, в затишний зал ресторану або в офіс. Тут доставка квітів по Києву і області проводиться цілодобово, на сайті компанії можна оформити замовлення на букет в будь-який час. Вихованець займе гідне місце у винуватиці свята вдома. Ним можна милуватися нескінченно.

  Для виробництва одного ведмедика з троянд ручної роботи застосовують понад 500 штучних 3D трояндочок
Для виробництва одного ведмедика з троянд ручної роботи застосовують понад 500 штучних 3D трояндочок

Кому дарують ведмедиків Тедді з 3d троянд

Це універсальний презент. Безумовно, найактуальніше така квіткова іграшка буде до 14 лютого. Подаруйте ведмедика з серцем з троянд коханій дівчині, якщо ви бажаєте зізнатися в коханні або запропонувати руку і серце. Вона оцінить такий жест.

Особливо сувенір зацікавить колекціонерів, які збирають такі дрібнички.

Зверніться в квітковий салон заздалегідь. Флористи виготовлять іграшку точно за вашим бажанням, враховуючи всі нюанси.

Самим займатися виготовленням не варто – це дуже копітка і складна справа, до того ж, матеріали коштують недешево. Краще довірити виготовлення такого милого звірятка професійним майстрам.

Зараз ви читаєте новину «Квіти до Дня закоханих: унікальні ведмедики з 3D троянд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі