середа, 09 серпня 2017 11:22

Квадроцикли - одна з найпопулярніших розваг

Автор: quadropark.com
  Участь у сафарі на квадроциклах можуть брати від 2 до 20 осіб
Участь у сафарі на квадроциклах можуть брати від 2 до 20 осіб

Якщо ви хочете відпочити від суєти і рутинної роботи, почерпнути позитивних емоцій, подихати чистим повітрям і отримати потужний заряд енергії варто спробувати захоплюючий вид активного відпочинку – катання на квадроциклах.

Не обов'язково вирушати у гори, щоб помилуватися краєвидами та перемогти непрохідне бездоріжжя на квадроциклі. Можна насолодитися природою, всіма її барвами та драйвово провести час за містом у центрі активного відпочинку "КВАДРО ПАРК", який розташований у гористій та мальовничій місцевості за 15 кілометрів від Львова.

Незабутні емоції можна отримати і влітку, і взимку, і в сніжну, і в дощову погоду. "КВАДРО ПАРК" забезпечує гостей захисними костюмами та повним комплектом спорядження : шолом, мотозахист (черепаха), рукавиці . Сучасні, повнопривідні, прості в керуванні та максимально безпечні для катання по бездоріжжі всюдиходи марки BRP Outlander 400 max та CFMOTO 500 2A обов'язково допоможуть вам отримати порцію адреналіну.
Завдяки природному ландшафту цієї місцевості сафарі-тури є різного ступеня складності та протяжності .

Автор: quadropark.com
  Інструктор супроводжує охочих покататися по бездоріжжю
Інструктор супроводжує охочих покататися по бездоріжжю

Якщо у вас небагато часу, але ви хочете додати шаленства та адреналіну у буденність, то вам підійде короткочасний драйвовий заїзд на квадроциклі. Мінімальний час прогулянки становить 1 годину, протягом якої ви проїжджаєте приблизно 15 км.

Можна обрати неспішну прогулянку лісом, споглядаючи красу ярів та балок або прокататися оглядовим маршрутом з якого відкривається чудова панорама на гористе пасмо Гологори. А для любителів екстремального катання "КВАДРО ПАРК" пропонує лісові траси з різкими спусками та підйомами та заболоченими непрохідними ділянками.

Якщо ж ви справжній поціновувач подорожей та активного відпочинку то неодмінно відправтесь на квадроциклах у пригодницький сафарі - тур вихідного дня з "КВАДРО ПАРКОМ". Ви можете вибрати Сафарі-тури біля Львова або відправитись у Карпати в захоплюючу подорож карпатськими хребтами та болотистими карпатськими лісами.

Популярними серед гостей відпочинкового центру є сафарі-тури "Бездоріжжям до гори Камули", "Чортові скелі-загадка історії" та "Гірськими хребтами до середньовічної фортеці Тустань"

Навіть, якщо ви жодного разу не сідали за кермо квадроцикла, інструктори доступно проведуть навчання з керування та будуть супроводжувати вас на маршруті .

Автор: quadropark.com
  Квадроцикли їздять по болоті, лісових хащах
Квадроцикли їздять по болоті, лісових хащах

На території відпочинкового центру розташоване приміщення з комфортабельними роздягалками та санвузлом. Після активного відпочинку можна прийняти душ, відпочити в паті-зонах, альтанках та посмакувати шашлик і печені овочі. Користування мангалом та всім необхідним посудом для пікніка є однією з додаткових послуг "КВАДРО ПАРКУ" .

Для участі у сафарі не потрібно водійських прав. Мінімальний вік учасників – 18 років. Пасажирів, що сидять позаду водія двомісного квадроцикла, дозволяється брати від 10-ти років.

У Вас є чудова можливість замовити на сайті "Квадро Парку" http://quadropark.com/ подарунковий сертифікат на таку оригінальну розвагу як сафарі на квадроциклі. Такий подарунок з одинаковою радістю отримає як чоловік так і жінка, а ви можете бути впевнені, що подарували яскраві, неймовірні враження та незабутні спогади, а хіба щось може бути краще ?

Сафарі-тур на квадроциклах подарує Вам і Вашій веселій компанії море емоцій і потужний заряд енергії, враження, які запам"ятаються назавжди !

Зараз ви читаєте новину «Квадроцикли - одна з найпопулярніших розваг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі