вівторок, 05 березня 2019 10:34

Кращі букмекерські контори мережі Інтернет: рейтинг ТОП-100

Як відомо, у багатьох країнах пострадянського простору з недавніх пір букмекерський бізнес виявився офіційно під забороною. Правда, в більшості випадків це сталося тільки де-юре, так як за фактом мало що змінилося насправді для гравців у зв'язку з цим фактом. Особливо для тих, хто звик робити ставки в мережі Інтернет.

  На сайті SportStatist.com користувачі можуть ознайомитися зі списком найкращих бірж ставок
На сайті SportStatist.com користувачі можуть ознайомитися зі списком найкращих бірж ставок

Адже насправді букмекерські контори нікуди не поділися після строгих законодавчих актів щодо заборони їх діяльності, просто їх бізнес здебільшого "перекочував" у всесвітню павутину, де продовжує відчувати себе досить комфортно і впевнено. В результаті, на сьогоднішній день всі відомі букмекерські контори мають свої електронні представництва в інтернеті у вигляді сайтів, за допомогою яких і продовжують активно вести свою діяльність. І єдиною серйозною проблемою для любителів ставок на спорт в цьому випадку може виявитися, як це не парадоксально звучить, саме проблема вибору. Так-так, це дійсно може виявитися певною проблемою для гравців. Справа в тому, що за останній час в мережі Інтернет "розвелася" величезна кількість букмекерських контор, тому вибрати з них ту єдину, яка найкраще підійде для вашої гри, може виявитися непростим завданням.

Разом з тим, в мережі можна також виявити і чимало сервісів, які обіцяють легку допомогу у вирішенні подібних завдань. Єдине, що ступінь довіри до них, так само як і ступінь довіри до букмекерів, яких вони представляють на своїх ресурсах, як правило невисокий, що можна пояснити часто великим ступенем суб'єктивності при формуванні рейтингів операторів ставок. Зовсім інакше справа з цим йде на сайті SportStatist.com, де використовується комбінований підхід до оцінки букмекерських контор, що дозволяє в результаті отримати досить об'єктивні рейтинги. Так, в Рейтингу Букмекерів ТОП-100 представлені 100 кращих букмекерських контор інтернету, позиції яких в списку сформовані на основі двох важливих критеріїв: перший з них безпосередньо залежить від думки фахівців букмекерського бізнесу, а другий є результатом оцінки точних даних про місця букмекерських ресурсів в глобальному інтернет-трафіку.

Все це разом дозволило отримати в результаті досить точний і справедливий рейтинг, який вже довгий час користується популярністю у любителів ставок на спорт в інтернеті. До слова, крім Рейтингу ТОП-100 на згаданому сайті доступні для ознайомлення також й інші букмекерські рейтинги. Серед них, зокрема, можемо виділити рейтинг букмекерів, які приймають криптовалюту і рейтинг кібер-букмекерів (для ставок на кіберспорт). А для гравців з країн пострадянського простору незамінним може виявитися рейтинг російськомовних букмекерських контор. Ще на сайті SportStatist.com користувачі можуть ознайомитися зі списком найкращих бірж ставок, а також почерпнути для себе багато корисної інформації, яка безпосередньо пов'язана з темою спортивного беттінга. Це головним чином статті, присвячені стратегіям розміщення ставок на спорт. Крім цього ресурс містить точну статистичну інформацію з таблицями чемпіонатів багатьох країн і онлайн результатами матчів з різних видів спорту.

Підсумовуючи вищесказане, можемо зробити висновок, що представлений веб-сайт має всі шанси стати як надійним провідником для новачків у світ ставок на спорт, так і незамінним довідковим посібником для досвідчених беттерів.

Зараз ви читаєте новину «Кращі букмекерські контори мережі Інтернет: рейтинг ТОП-100». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі