понеділок, 26 жовтня 2015 15:18

Комплекс ЖК "Синьоозерний" - комфортне житло в мальовничому куточку столиці

 

Комфортне життя в столиці біля мальовничого озера посеред скверів та парків, подалі від смогу та метушні – це реально. Компанія "Київбуд" пропонує сучасні квартири в новобудовах житлового комплексу "Синьоозерний", які розташовані в зеленій частині мегаполісу.

Далеко від промислових підприємств, які забруднюють навколишнє середовище. Атмосфера ЖК "Синьоозерного" покращує настрій і самопочуття. Серед зелені трав і дерев, блакиті озера легко бути в гармонії з самим собою. Зручне місце розташування та розвинена інфраструктура дозволить бути в центрі Києва за 10 хвилин. Місцева влада нині проектує нові станції метро Сирецько-Печерської лінії. Зупинка "Синьоозерна" знаходитиметься неподалік комплексу. Дитячі садки, школи, супермаркети – поруч. До озера – п'ять хвилин.

Затишний дворик із дитячим майданчиком, гостьовою парковкою та підземним паркінгом. На першому поверсі для зручності мешканців будинку в нежитлових приміщеннях знаходитимуться магазини, перукарні. Вже готується відкриття відділення банку в першій секції.

Багатоповерховий комплекс ЖК "Синьоозерний" розрахований на п'ять секцій. Перша перебуває на етапі завершення будівництва. Роботи ведуться щодня: зводять стіни, штукатурять фасад. Роботи не припиняють навіть увечері: освітлюється будівельний кран, не гасне ілюмінація, безперервно підвозять нові будівельні матеріали. Робота кипить. Невдовзі буде завершена друга секція, розпочались роботи над третьою.

- Пріоритет компанії "Київбуд" - надійність, якість, відповідальність та комфорт, - кажуть у прес-службі компанії. Колектив "Київбуду" - професіонали. Тут працюють лише досвідчені фахівці, інженери, будівельники, архітектори. Ми успішно застосовуємо накопичені роками знання для зведення житлових об'єктів високої якості із застосуванням сучасних технологічних рішень. Ми здійснюємо проектування і будівництво нових багатоквартирних будинків. В нинішніх умовах придбання квартири в новобудовах безпосередньо від забудовника є найвигіднішим вкладенням коштів у нерухомість. Слід зважати на те, що помешкання в будинку на етапі зведення коштує дешевше, ніж при покупці вже готового житла.

Забудовник пропонує клієнтам розстрочку до трьох років без комісій та відсотків з щомісячним або поквартальним платежем. Початковий внесок складає всього половину вартості квартири. Є можливість дострокового погашення без штрафних санкцій.

"Київбуд" пропонує клієнтам комфортне та якісне житло за демократичними цінами в ЖК "Синьоозерний". Надійний забудовник створює всі умови для того, щоб мрії про власну квартиру ставали реальністю.

 
Зараз ви читаєте новину «Комплекс ЖК "Синьоозерний" - комфортне житло в мальовничому куточку столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі