понеділок, 30 листопада 2020 17:52

Компанія Woodwerk - якісні меблі з натурального дерева для затишку в домі

  Меблі компанії Woodwerk -  це якісні вироби, які вдало доповнять ваш інтер'єр
Меблі компанії Woodwerk - це якісні вироби, які вдало доповнять ваш інтер'єр

Компанія Woodwerk - виробник стильних, красивих і якісних меблів для вашого будинку. Завдяки багаторічному досвіду всі роботи виконуються на вищому рівні, точно дотримуються розміри і терміни. Звернувшись до виробника, ви можете замовити меблі з натурального дерева, що відповідають сучасним стандартам безпеки. Вони екологічні, міцні, довговічні.

При виробництві меблів використовується натуральне дерево твердих порід (ясен, дуб). На фабриці здійснюється повний цикл робіт, починаючи з сушки і закінчуючи складанням. Це дозволяє проводити контроль якості на кожному етапі, виключаючи можливий брак. Завдяки подібному підходу ви отримаєте меблі високої якості, які прослужать максимально довго.

Що стосується фурнітури - вона поставляється австрійською компанією Blum. Металеві конструктивні елементи виробляються в стінах фабрики Woodwerk. При цьому використовується сучасне оснащення, високоточні комплекси.

Меблі з натурального дерева від Woodwerk та їх переваги

У компанії Woodwerk можна замовити дерев'яний стіл, стільці, вітальні та спальні, домашні кабінети і передпокої. Незалежно від варіанту всі меблі відрізняються високою якістю. Переваги виробів з натурального дерева такі:

1. Естетичність. Меблі відмінно виглядають і чудово доповнюють будь-який інтер'єр.
2. Міцність. Матеріал проявляє стійкість до механічних пошкоджень, не руйнується при температурних перепадах.
3. Стійкість. Шафа, ліжко, комод, стіл з натурального дерева мають велику масу. Вони надійно стоять на основі і не хитаються при дотиках.
4. Екологічність. Дерево не виділяє токсичних речовин, в ньому відсутні шкідливі домішки. Матеріал абсолютно безпечний для вашого здоров'я.
5. Тривалий термін експлуатації. При дбайливому догляді меблі прослужать кілька десятків років. При необхідності їх можна відреставрувати.

Замовивши дерев'яні меблі в Woodwerk, ви зможете оцінити всі плюси. Кожен виріб оригінальний, відрізняється малюнком, що обумовлено текстурою матеріалу.

Woodwerk - якість понад усе

Замовляйте меблі в компанії Woodwerk, щоб отримати якісні вироби, які вдало доповнять ваш інтер'єр. Стіл з масиву дерева, вішалки, стелажі, тумби для телевізора - асортимент величезний, ознайомитися з ним можна на офіційному сайті. Крім меблів з каталогу ви можете замовити виготовлення за індивідуальним проектом. Роботи виконуються в чітко обумовлені терміни без затримок.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Woodwerk - якісні меблі з натурального дерева для затишку в домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі