пʼятниця, 12 квітня 2019 15:26

Компанія TKEY DMCC оголосила про початок IPEO за проектом Tkeycoin

  Успішне проведення IPEO зміцнить фінансову стабільність і незалежність проекту Tkeycoin
Успішне проведення IPEO зміцнить фінансову стабільність і незалежність проекту Tkeycoin

Компанія TKEY DMCC запустила IPEO (Initial pre-exchange offer) у межах проекту Tkeycoin надавши інвесторам можливість максимально вигідно інвестувати в активи блокчейн проекту. На думку експертів, IPEO Tkeycoin увійде в число найважливіших пропозицій року, за підсумками якого оцінка компанії може досягти $105 000 000. Усього з 08 до 30 квітня 2019 року планується реалізувати 10 000 000 активів за ціною 1$. Інвестори, які встигнуть купити Tkeycoin на початковому етапі IPEO, отримають унікальний шанс на високий дохід за короткий терміни.

Цей крок компанії обумовлений зростанням числа користувачів Tkeycoin і необхідністю залучення додаткових коштів, які будуть використані як фінансовий ресурс для майбутнього масштабування в межах Росії, Європи, Азії і країн Середнього Сходу.

Успішне проведення IPEO зміцнить фінансову стабільність і незалежність проекту Tkeycoin, зміцнить довіру користувачів та мінімізує ризики інвесторів, забезпечивши високу дивідендну прибутковість. Аналіз поточного попиту на активи Tkeycoin вказує на те, що їх ціна буде рости з першого дня IPEO і до кінця його проведення.

З 15 квітня 2019 року всім користувачам і учасникам IPEO буде доступне спеціалізоване програмне забезпечення для платформи Tkeycoin.

Зараз ви читаєте новину «Компанія TKEY DMCC оголосила про початок IPEO за проектом Tkeycoin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі