четвер, 18 травня 2017 16:17

Компанія "Хюндай Мотор Україна" визнана найкращим дистриб'ютором автомобілів Hyundai

Компанія "Хюндай Мотор Україна" визнана найкращим дистриб'ютором автомобілів Hyundai
Компанія "Хюндай Мотор Україна" була удостоєна нагороди "2016 Regional Excellence" як найбільш ефективний дистриб'ютор у своєму регіоні - CIS & Eastern Europe

10-13 травня 2017 року у Сеулі (Південна Корея) відбулася Глобальна дистриб'юторська конференція Hyundai Motor Company. Під час конференції були підведені підсумки 2016 року та нагороджені найкращі компанії-дистриб'ютори, що досягли видатних результатів у своєму регіоні. Компанія "Хюндай Мотор Україна" була удостоєна нагороди "2016 Regional Excellence" як найефективніший дистриб'ютор у своєму регіоні - CIS & Eastern Europe.

Столиця Південної Кореї не випадково була обрана місцем проведення Глобальної дистриб'юторської конференції Hyundai Motor Company. Саме тут 50 років тому була заснована компанія Hyundai, яка сьогодні є найбільшим південнокорейським автовиробником та входить у п'ятірку найбільших автомобільних брендів світу. Дистриб'юторська конференція, учасниками якої стали 284 представника з 132 країн світу, де знаходяться дочірні та дистриб'юторські компанії Hyundai Motor Company, проходила під лозунгом "50 років і більше".

Під час конференції відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих компаній-дистриб'юторів у своєму регіоні. Компанія "Хюндай Мотор Україна" була удостоєна нагороди "2016 Regional Excellence" як найбільш ефективний дистриб'ютор у своєму регіоні - CIS & Eastern Europe. Складовими цього успіху стали високі результати, яких вдалося досягти компанії на вітчизняному ринку.

В Україні у 2016 році було продано 3 366 автомобілів бренду, що на 24.76% більше, ніж у 2015 році. Доля ринку Hyundai склала 5.22%. Найбільш продаваною моделлю Hyundai на українському ринку став кросовер Tucson – 1 140 шт., а ще одна модель бренду, позашляховик Santa Fe, стала лідером продажів у сегменті D-SUV (651 шт.).

"Ця нагорода стала доказом лідерських позицій компанії "Хюндай Мотор Україна" у регіоні та винагородою за ті зусилля, які дистриб'ютор спільно з офіційними дилерами марки докладає для популяризації бренду Hyundai. Незважаючи на складну економічну ситуацію, яка склалася в Україні в останні роки, ми прагнемо зробити усе, щоб наші покупці мали можливість придбати сучасні, якісні, безпечні та комфортні автомобілі, які створено відповідно до нової філософії Hyundai – Modern Premium. І ми вдячні покупцям, які віддають перевагу нашим автомобілям – без них цей успіх був би неможливим. Ми будемо і надалі робити усе, щоб задовольнити запити наших клієнтів та виправдати надану нам високу довіру", - коментує подію Генеральний директор "Хюндай Мотор Україна" Ігор Гладковський.

Під час Глобальної дистриб'юторської конференції керівництво Hyundai Motor Company оголосило про свій намір стати "автомобільною маркою топ-рівня", надаючи "найвищу цінність" для своїх клієнтів в усьому світі. Також компанія підтвердила своє прагнення здобути прихильність європейських покупців, ставши азіатським брендом №1 на автомобільному ринку Європи до 2020 року.

Компанія OOO "Хюндай Мотор Україна" - офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Хюндай Мотор Україна" визнана найкращим дистриб'ютором автомобілів Hyundai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі