вівторок, 11 вересня 2018 15:06

Готуємося до зими з ПейПонг

  Сервіс онлайн кредитування ПейПонг економить не тільки гроші, але й час
Сервіс онлайн кредитування ПейПонг економить не тільки гроші, але й час

На зміну теплому сонячному літу приходить дощова і мінлива осінь. Тут тобі світить сонце, а через годину йде дощ. Так що пора ховати улюблені літні сукні, шорти і парео, настає пора гумових чобіт, пальто і дощовиків.

Саме в цей період часу економні люди починають готуватися до зими. Адже восени у вересні-жовтні стартує розпродаж зимових колекцій багатьох брендів і це найвдаліший час для покупок, і навіть якщо у вас немає грошей у цей момент, не варто відмовлятися від обновок, адже сервіс онлайн кредитування PayPong може надати вам швидку фінансову допомогу.

Переваги підготовки до зими у вересні з онлайн кредитом від paypong.ua:

  1. Купівля одягу. У всіх магазинах, починаючи з вересня місяця, починається розпродаж минулорічної зимової колекції взуття і теплих речей. Варто відвідати в цей час улюблені магазини, адже знижки можуть досягати 70%. Зимова куртка, наприклад, замість 2500 грн, може обійтися вам всього 750. Так що навіть першої позики в розмірі 2000 грн від ПейПонг може вистачити на купівлю нової куртки і чобітків. А онлайн кредит оформляємо через смартфон прямо в магазині і вже через 20 хвилин розплачуємося банківською картою на касі.

  2. Відпочинок. Саме час згадати про зимовий відпочинок. Тут тобі і катання на санках, лижах і сноуборді. Поїздка в сніжні Карпати на уїк-енд. У цьому місяці, наприклад, знижка на гірські лижі становить 50-60%. Ви здивуєтеся, але вже зараз потрібно бронювати номери, якщо хочеться зустріти новий рік на вершині гори або в теплому дерев'яному зрубі з веселою компанією. Поки ще можна знайти номери, вартістю від 1500 до 3000 гривень в період з 30/12 по 01/01. З PayPong можна швидко оформити кредит онлайн до 2000 грн з 40% знижкою, а при повторному зверненні - 4000 грн на 30 днів. Так що сміливо бронюємо готель і зустрічаємо Новий рік весело.

  3. Утеплюємо будинок. Коли на вулиці холодно, то дуже хочеться тепла і затишку у власному будинку. Але, на жаль, якість опалення у нас не дуже гарний. Людям доводиться думати про додаткові заходи щодо утеплення. Що можна зробити:

  • • На холодну підлогу кладемо теплий палас (380 грн за 1 кв. м.).
    • Ставимо відбивачі за батареї (85 грн за 1 кв. м.).
    • Утеплюємо вхідні двері, закладаємо щілини монтажною піною або утеплювачем.
    • Купуємо обігрівачі/конвектори (від 500 до 1200 грн).

Так що з сервісом онлайн кредитування ПейПонг можна не тільки заздалегідь підготуватися до зимових холодів, але й істотно заощадити на поточних витратах.

Причому ви економите не тільки гроші, але й свій час, адже кредит онлайн на сайті paypong.ua можна оформити у будь-який час доби, навіть у святкові та вихідні дні.

Зараз ви читаєте новину «Готуємося до зими з ПейПонг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі