понеділок, 31 січня 2022 19:08

Гарячі путівки від ANEX Tour: куди поїхати завтра

Планувати подорожі в період пандемії багато хто остерігається: окремі країни закривають кордони, авіакомпанії змінюють польотну програму, підступний вірус здатний змінити сімейні плани на відпочинок. З'явився вільний тиждень у робочому розкладі? Не гайте час: гарячі ціни турагенції ANEX Tour сподобаються не тільки вам, місця на чартери розбирають блискавично.

 

Шарм ель Шейх: безвітряні бухти та снорклінг

Зима на Червоному морі відрізняється від української: бугенвіллії цвітуть, пальми зелені, море +24-25ºС, прогулянка до пляжу – одне задоволення. Путівка зі знижкою на відпочинок у готелі категорії 4-5* заощаджує туристам до 30% вартості туру.

У лютому віддайте перевагу безвітряним бухтам Шарм ель Шейха:

● Наама Бей – піщаний вхід у море, довгий променад, жвавий торгово-розважальний центр;
● Шаркс Бей з живими рифами та вечірніми розвагами на Soho Square;
● Рас ум Сід – цікаві рифи, популярна мережа готелів Albatros з чудовим аквапарком, рибні ресторани та сувенірні лавки.

Хургада та Марса-Алам: лютневий мікс екскурсій та моря

Сезон розкопок у Єгипті традиційно закінчується у березні: далі починається спека. Саме час вирушити до пірамід Гізи та храмових комплексів Луксора та Карнака. У цей час популярні міні-круїзи Нілом, морські подорожі в заповідники з унікальним підводним світом.

Не пропустіть можливість відпочити на континентальній частині узбережжя країни. Багато готелів екстра-класу з басейнами, рифами та відмінним сервісом у період пандемії вперше стали доступні українським туристам. Чартери доставляють туристів з Києва до аеропортів Хургади та Марса-Алам, дорога до готелю багато часу не займає.

Туреччина: повний релакс та вигідний шопінг

Чи не замислювалися про такий варіант відпочинку? Багато п'ятизіркових готельних комплексів Анталії, Кемера та Сіде приймають гостей з ЄС та України цілий рік. У цей період турецькі виробники повністю розпродають торішні колекції та комплектують пропозиції нового сезону за зниженими цінами.

У Туреччині отримуєте відпустку з повним емоційним перезавантаженням: криті басейни, що підігріваються, хамами і СПА-комплекси, вишукане харчування без черг, прогулянки біля моря, дегустація напоїв на видових терасах. Все це - в трьох годинах польоту, потрібно просто купити гарячу путівку онлайн з чудовою знижкою.

Домінікана, Мексика, Куба, Занзібар – з прямими рейсами з Києва

Що чекає покупця палаючого туру на один із найпопулярніших екзотичних курортів світу:

● прямий переліт на міжконтинентальному авіалайнері;
● фірмове харчування під час польоту;
● трансфер до готелю та в аеропорт;
● система all inclusive або континентальні сніданки на вибір туристів;
● теплі океанські хвилі, білі пляжі з пальмами, свіжі фрукти;
● морські прогулянки, дайвінг, водоспади, сафарі, сеноти та сила-силенна вражень.

 

Як купити гарячий тур онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур

Вибирайте найвигідніші пропозиції на сторінці з гарячими турами або вкажіть у рядку пошуку країну, аеропорт і дати вильоту. Порівняйте готелі за рейтингом та ціною. Скоротіть час пошуку за допомогою фільтрів: концепція живлення, перша лінія, спа-центр або велнес-центр.

У картці готелю – актуальна інформація, фотографії, відеоогляди, розташування готелю на супутниковій карті та реальні відгуки туристів. Вивчіть в онлайн-режимі територію, номери та басейни.

При виборі гарячого туру важлива оперативність. Ваша заявка повинна пройти погодження з готелем та підтвердження вільних місць на вибраний рейс. Не затягуйте з вибором, інакше місця на обрані вам дати куплять більш рішучі туристи.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі путівки від ANEX Tour: куди поїхати завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі