Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2020 17:28

Гладка і довго не тьмяніє: з якої тканини роблять найкращу постіль

Сьогодні в магазинах текстилю існує безліч варіантів постільної білизни із сатину. Проте багато українців не розбираються в різновидах тканин, їхніх перевагах та недоліках. Тому можуть легко придбати неякісну річ.

  Фахівці магазину Постіль-Маркет розповіли, як обрати дійсно хорошу постіль
Фахівці магазину Постіль-Маркет розповіли, як обрати дійсно хорошу постіль

Як обрати дійсно хорошу постіль, розповіли фахівці магазину Постіль-Маркет. Компанія користується популярністю серед покупців, бо мають значний досвід роботи в цій тематиці, знають усі тонкощі.

Якщо цікавилися раніше, то обов'язково повинні знати, що справжній сатин – це скручена нитка подвійного плетіння з натуральної бавовни. Має матовий блиск та схожа на шовк, але на відміну від нього не ковзає і коштує значно дешевше.

Це власне і робить сатинову постіль найбільш популярною не тільки в магазині Постіль-Маркет, але і по всьому світу. Білизна з сатину довговічна. Витримує велику кількість прань і не тьмяніє. При цьому забезпечить затишок та приємні відчуття під час сну. Тому сатин і є ідеальним матеріалом для виготовлення постільної білизни різного дизайну для повсякденного застосування.

Щоб не розчаруватися при виборі постільної з сатину, звертайте увагу на його щільність. Дорогий сатин не буде просвічуватися як марля. Не соромтеся запитувати у продавця інформацію про щільність і характеристику тканини. Кращий сатин на сьогодні - це 40/40 (пряжа) 138/76 (кількість ниток). Із часом деякі виробники можуть змінювати властивості і характеристики тканин, тому завжди консультуйтеся із досвідченими продавцями магазинів.

  Фахівці магазину Постіль-Маркет розповіли, як обрати дійсно хорошу постіль
Фахівці магазину Постіль-Маркет розповіли, як обрати дійсно хорошу постіль

Переконатися у різноманітності та красі наборів сатинового постільної білизни можете в каталозі магазину Постіль-Маркет. Там представлені популярні торгові марки Boston, First Choice, Mariposa.

Зараз ви читаєте новину «Гладка і довго не тьмяніє: з якої тканини роблять найкращу постіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути